Băsescu: Atât timp cât Elena Udrea crede că poate intra în turul II, îi susţin această credinţă

Băsescu: Atât timp cât Elena Udrea crede că poate intra în turul II, îi susţin această credinţă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că atât timp cât Elena Udrea crede că poate intra în turul II al alegerilor prezidenţiale, îi susţine această credinţă, adăugând că trebuie să creadă în victoria candidatului pe care îl susţine.

Preşedintele a declarat, la TVR 1, despre participarea sa la Şcoala de Vară a PMP, că "deciziile Curţii Constituţionale i-au stabilit o plajă în care se poate mişca".

"Dacă acesta este un motiv ca domnul Tăriceanu să îşi ducă demersul mai departe: Susţin candidatul PMP în alegeri, doamna Elena Udrea. Este cumva vreun articol de Constituţie care îi reduce preşedintelui drepturile cetăţeneşti, dreptul la opţiune?", a arătat preşedintele.

Băsescu a mai spus că o susţine pe Elena Udrea pentru că "este singurul candidat onest".

"Nu spun neapărat cel mai bun, dar este singurul candidat onest. (...) Mult mai puţine compromisuri politice a făcut Elena Udrea decât Monica Macovei", a mai spus Traian Băsescu.

El a menţionat că alături de el, "la suspendări, au fost foarte mulţi", dar acest lucru nu l-a ajutat numai pe el, ci "a fost şi în sprijinul lor, să îşi consolideze statura de oameni politici care apără democraţia".

Despre şansele Elenei Udrea în campania prezidenţială, Traian Băsescu a afirmat că "atâta timp cât Elena Udrea crede că poate intra în turul II", îi susţine această credinţă.

"Atâta timp cât Elena Udrea crede că poate intra în turul II, eu îi susţin această credinţă. (...) Trebuie să cred în victoria candidatului pe care îl susţin. Totul este dacă reuşeşte candidatul şi cei din jurul candidatului să îl prezinte în lumina reală”, a mai comentat Băsescu.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta Moldova / Poliţist fotografiat în timpul unui joc erotic: îmbrăcat în lenjerie de damă şi cu un morcov î…

2 O doctoriţă de la SMURD Iaşi a fost inclusă în „Atlasul Frumuseţii”. „Un pacient m-a întrebat dacă a murit şi …

3 Cum a ajuns "doctorul în economie" Darius Vâlcov în fața judecătorilor. "Fără acest pas, nu se finalizează pro…

4 Robert Turcescu, care s-a deconspirat în direct că a fost ofițer acoperit, revine în presă

5 Ultimul discurs al lui Trump ca președinte: Mișcarea noastră e abia la început