Băsescu despre proasta lui Ponta:M-am comportat ca un tată față de Ioana Petrescu

Băsescu despre proasta lui Ponta:M-am comportat ca un tată față de Ioana Petrescu

 Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că atitudinea sa faţă de ministrul Ioana Petrescu, la consultările pe tema CAS, a fost de ”tată către copil”.

 Traian Băsescu a menţionat că i s-a reproşat, după consultările cu premierul Victor Ponta şi cu ministrul de Finanţe, la Palatul Cotroceni, că a fost "prea didactic" în atitudinea faţă de ministrul Ioana Petrescu.

"Mi s-a reproşat atitudinea faţă de doamna ministru Ioana Petrescu. Vă rog să mă credeţi că niciodată nu am putut să desprind imaginea ei, nici la Cotroceni, nici după, de imaginea fiicelor mele. Am tratat-o şi am să o tratez cu respectul pe care îl dau şi fetelor mele, este un om tânăr care poate a ratat puţin", a spus Băsescu.

"Poate a vrut să acopere lipsa de cunoştinţe şi capacitatea de a face performanţă sub sloganuri politice, mai ales cele de a doua zi, de la televizor, dar este un copil care poate să înveţe şi baza teroretică îi poate da şanse. Nu a fost deloc o atiutdine de profesor către elev, aşa cum a subliniat presa, ci de tată către copil", a mai spus Traian Băsescu.
Facem cuvenita precizare că noi i-am acordat circumstanţe de bun simţ acestei persoane, Ioana Petrescu, imediat după difuzarea filmuleţului cu întâlnirea de la Cotroceni- a se citi editorialul Să nu aruncăm cu pietre într-un om nevinovat: Ioana Petrescu- însă, chiar a doua zi, vedeata s-a dus imediat la Antena3, ca orice tinichea pesedistă.

Citeşte şi:

http://www.comisarul.ro/editorial/sa-nu-aruncam-cu-pietre-intr-un-om-nevinovat-ioana_131443.html

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

2 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 „ F... me, I'm brilliant” / Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

5 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel