Băsescu, nou ATAC la Kovesi. O SALTĂ iar pe Lenuța?

Băsescu, nou ATAC la Kovesi. O SALTĂ iar pe Lenuța?

La nici 24 de ore de la vizita intempestivă a Oanei Niculescu Mizil, mesagera lui Marian Vanghelie, fostul președinte Traian Băsescu s-a și lansat într-un nou atac voalat la adresa șefei DNA. Atac lansat, ca din întâmplare, la televiziunea de casă, B1 TV. 

”Cât timp lupta anticorupție este un spectacol care vuiește mai tare decât preocuparea pentru absorbția banilor europeni, cât timp vedetele vieții politice sunt procurorii, nu e un stat de drept, e o circotecă într-un vid de putere politică și de autoritate politică. Doamna Kovesi poate să dea interviuri în fiecare zi, dar dacă ea, un exponent al instituțiilor de forță, nu a celor democratice, e exponentul României în exterior, putem uita de Schengen și de altele”, a declarat fostul președinte.

Diatriba fostului președinte la adresa DNA nu este deloc întâmplătoare spun cunoscătorii. Procurorii DNA au pe țeavă noi acuzații la adresa fostei sale protejate, Elena Udrea. Iar ițele afacerii duc spre un proiect imobiliar al vopsitei din Pleșcoi. Pe care voia să-l implementeze, ce să vezi, taman în Sectorul 5. O fi cedat Vanghelie, beneficiarul net, ca și asociații lui Ion Cristoiu, al generozității investiționale a ministerului condus de Elena Udrea?


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...