Băsescu: Ponta și Dragnea, doi politicieni de joasă speță. Interesele celor doi șantajiști prevalează față de interesele țării

Băsescu: Ponta și Dragnea, doi politicieni de joasă speță. Interesele celor doi șantajiști prevalează față de interesele țării

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat în cadrul emisiunii "Ultimul cuvânt", difuzată pe B1 TV, că Victor Ponta și președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, sunt doi șantajiști care pun propriile interese în fața intereselor țării.

"Aș remarca faptul că țara este în fața unui șantaj ordinar practicat într-un triunghi practicat de Dragnea, Ponta și președintele Klaus Iohannis, care are un rol aici. Deci, sunt trei entități, din care doi, Ponta și Dragnea, care având un dispreț total pentru interesele țării merg la șantajul pe care l-am anticipat de acum trei săptămâni, când spuneam că până când Iohannis nu garatează desemnarea unui premier de la PSD, Ponta nu va pleca de la Guvern", a declarat fostul președinte.

Traian Băsescu a adăugat că președintele Iohannis nu realizează cât de antinațional este ceea ce se întâmplă și ce indivizi "lipsiți de scrupule are în față". Acesta a precizat că nu este de acord cu schimbarea Guvernului cu Parchetul.

"Departe de mine de a susține vinovăția lui Ponta. Se va vedea. Dar ce fac acești doi indivizi este un șantaj împotriva intereselor țării, împotriva președintelui, care nu realizează, după părerea mea, cât de departe au mers aceștia", a mai spus Băsescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...