Băsescu, ŢINTĂ vie pentru Haznaua 3

Băsescu, ŢINTĂ vie pentru Haznaua 3

Aşa cum noi anticipam, procesul de hărţuire al lui Traian Băsescu de-abia a început. El beneficiază şi va beneficia şi de complicitatea jegoasă a noului PNL şi a maimuţoilor trimişi în platourile Antenei3. Marţi după-amiază s-a mai consumat un episod. În acest fel, tezele şi frazele vechiului USL rămân în minţile zombii-lor.

 Avocatul Pavel Abraham și jurnalistul Mihai Gâdea au fost amenințați cu moartea, din cauza atitudinii față de fostul președinte Traian Băsescu. Anunțul a fost făcut marți seară de avocat, în emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3. 

 Prezent în emisiunea Danei Grecu, Pavel Abraham a mărturisit că în urmă cu câteva zile a fost sunat în repetate rânduri cu număr necunoscut, iar într-un final a hotărât să răspundă. Persoana care l-a apelat l-a amenințat cu moartea și i-a transmis următorul mesaj: "Tu și cu Gâdea o să plătiți cu viața!".

"Mi-a făcut trimitere la atitudinea față de fostul președinte", a relatat Pavel Abraham, care a precizat că autorul amenințărilor va trebui să răspundă în fața autorităților.

"Poliția a dat de urma acestui om care m-a amenințat. Sunt efectiv revoltat de ce se întâmplă", a continuat avocatul, care a menționat că până în prezent "nimeni nu și-a permis să facă asta, nici infractori condamnați la 20 de ani de închisoare".

Pavel Abraham a mai precizat că amenințările la adresa sa s-au înțetit după finalul mandatului lui Traian Băsescu la Cotroceni.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Băsescu, în depresie după condamnarea Ioanei / Fostul președinte a izbucnit în plâns la momentul aflării veștii …

2 VIDEO Imagini spectaculoase / Morun de 140 de kilograme eliberat în Dunăre, după ce polițiștii de frontieră au g…

3 Avocata care a reprezentat-o pe Kovesi: Orice persoană care a depus o plângere penală în urma violențelor din …

4 ULTIMA ORĂ DNA cere instanței s-o pună pe Udrea sub control judiciar, să nu-și mai ia iar tălpășița în Costa R…

5 Cum poate şti medicul stomatolog că un pacient a făcut sex oral