Băsescu, ŢINTĂ vie pentru Haznaua 3

Băsescu, ŢINTĂ vie pentru Haznaua 3

Aşa cum noi anticipam, procesul de hărţuire al lui Traian Băsescu de-abia a început. El beneficiază şi va beneficia şi de complicitatea jegoasă a noului PNL şi a maimuţoilor trimişi în platourile Antenei3. Marţi după-amiază s-a mai consumat un episod. În acest fel, tezele şi frazele vechiului USL rămân în minţile zombii-lor.

 Avocatul Pavel Abraham și jurnalistul Mihai Gâdea au fost amenințați cu moartea, din cauza atitudinii față de fostul președinte Traian Băsescu. Anunțul a fost făcut marți seară de avocat, în emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3. 

 Prezent în emisiunea Danei Grecu, Pavel Abraham a mărturisit că în urmă cu câteva zile a fost sunat în repetate rânduri cu număr necunoscut, iar într-un final a hotărât să răspundă. Persoana care l-a apelat l-a amenințat cu moartea și i-a transmis următorul mesaj: "Tu și cu Gâdea o să plătiți cu viața!".

"Mi-a făcut trimitere la atitudinea față de fostul președinte", a relatat Pavel Abraham, care a precizat că autorul amenințărilor va trebui să răspundă în fața autorităților.

"Poliția a dat de urma acestui om care m-a amenințat. Sunt efectiv revoltat de ce se întâmplă", a continuat avocatul, care a menționat că până în prezent "nimeni nu și-a permis să facă asta, nici infractori condamnați la 20 de ani de închisoare".

Pavel Abraham a mai precizat că amenințările la adresa sa s-au înțetit după finalul mandatului lui Traian Băsescu la Cotroceni.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa