BEC: Cererile pentru urna specială trebuie formulate PERSONAL de alegători

BEC: Cererile pentru urna specială trebuie formulate PERSONAL de alegători

Cererile pentru urna specială sunt formulate personal de alegători, a precizat duminică Biroul Electoral Central într-un comunicat transmis AGERPRES.

"Luând în considerare prevederile art. 45 din Legea 370/2004 pentru alegerea Președintelui României și ținând seama de prevederile Deciziei nr. 109D/31.10.2014, Biroul Electoral Central precizează: cererile pentru urna specială sunt formulate personal de alegători. Președinții secțiilor de votare au obligația legală de a aproba doar acele cereri ce sunt formulate conform prevederilor stipulate în Legea 370/2004.

Cererile pentru urna specială formulate de personalul medical sau de către conducerea instituțiilor în care se află internați alegători, în numele acestora, nu respectă prevederile legale', se arată în comunicatul citat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

5 ULTIMA ORĂ Ministerul de Externe, replică dură pentru președinta Ungariei, care a pretins că îi reprezintă pe toți maghiarii