Blaga: Ponta minte, David și Tăriceanu erau cei care cumpărau Dacii cu 70.000 euro

Blaga: Ponta minte, David și Tăriceanu erau cei care cumpărau Dacii cu 70.000 euro

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că premierul Victor Ponta "minte" atunci când spune că în mandatul democrat-liberalului la Ministerul Afacerilor Interne s-ar fi cumpărat Dacii cu 70.000 de euro și a precizat că mașinile respective au fost cumpărate de fostul ministru de Interne, Cristian David, și de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu.

"Ponta nu se astâmpără și minte în continuare de îngheață apele. Nu mai departe de astăzi. Minte sau se senilizează și e păcat pentru un tânăr. Spunea azi, atunci când a înmânat cheile, demonstrativ, la o serie de mașini cumpărate pentru Ministerul de Interne, că în timpul mandatului meu s-ar fi cumpărat Dacii cu 70.000 de euro. Uită omul ăsta sau minte, de fapt, că aliatul lui de nădejde, Cristi David și Tăriceanu erau cei care cumpărau Dacii cu 70.000 de euro și de fapt asta a fost și una din temele campaniei din 2009", a spus Blaga, la Palatul Parlamentului.

El a afirmat că Ponta, împreună cu Tăriceanu și David sunt acum "frați" și încearcă să arunce "mizeria" asupra altora.

Premierul Victor Ponta l-a felicitat miercuri pe ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, pentru faptul că a reușit achiziționarea de autoturisme Duster pentru înnoirea parcului auto la prețul de 11.000 de euro, spre deosebire de perioada în care ministerul era condus de Vasile Blaga, când s-au cumpărat Loganuri cu 70.000 de euro.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?