Blaga: Ponta minte, David și Tăriceanu erau cei care cumpărau Dacii cu 70.000 euro

Blaga: Ponta minte, David și Tăriceanu erau cei care cumpărau Dacii cu 70.000 euro

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că premierul Victor Ponta "minte" atunci când spune că în mandatul democrat-liberalului la Ministerul Afacerilor Interne s-ar fi cumpărat Dacii cu 70.000 de euro și a precizat că mașinile respective au fost cumpărate de fostul ministru de Interne, Cristian David, și de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu.

"Ponta nu se astâmpără și minte în continuare de îngheață apele. Nu mai departe de astăzi. Minte sau se senilizează și e păcat pentru un tânăr. Spunea azi, atunci când a înmânat cheile, demonstrativ, la o serie de mașini cumpărate pentru Ministerul de Interne, că în timpul mandatului meu s-ar fi cumpărat Dacii cu 70.000 de euro. Uită omul ăsta sau minte, de fapt, că aliatul lui de nădejde, Cristi David și Tăriceanu erau cei care cumpărau Dacii cu 70.000 de euro și de fapt asta a fost și una din temele campaniei din 2009", a spus Blaga, la Palatul Parlamentului.

El a afirmat că Ponta, împreună cu Tăriceanu și David sunt acum "frați" și încearcă să arunce "mizeria" asupra altora.

Premierul Victor Ponta l-a felicitat miercuri pe ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, pentru faptul că a reușit achiziționarea de autoturisme Duster pentru înnoirea parcului auto la prețul de 11.000 de euro, spre deosebire de perioada în care ministerul era condus de Vasile Blaga, când s-au cumpărat Loganuri cu 70.000 de euro.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia

5 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel