Blaga: Simt victoria mult mai aproape ca în 2009

Blaga: Simt victoria mult mai aproape ca în 2009

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni, la o întâlnire a candidatului ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, cu pensionarii că simte victoria mult mai aproape ca în 2009.

El s-a arătat convins că ACL va obține victoria la alegerile prezidențiale. "Simt victoria mult mai aproape ca în 2009. Nu vă fie frică: PSD și Ponta pică!", a spus președintele PDL, la întâlnirea lui Iohannis cu pensionarii, care a avut loc la Cinema Patria.

"Proiectul nostru este despre România (...), despre cum vrem cu totul să arate țara aceasta fără a avea circ, mizerie. Ne trebuie un președinte care să convingă românii prin fapte, nu prin vorbe, un președinte care până la urmă să scoată discursul politic și politica românească din mocirla în care se află ea astăzi. Pentru acest lucru noi, din ACL, vi l-am propus și l-am propus președinte românilor pe Klaus Iohannis, primarul Sibiului", a spus Blaga.

El a susținut că Iohannis a creat zeci de locuri de muncă, a eliminat șomajul din Sibiu și a adus o serie de investitori.

"Klaus Iohannis a făcut mare cinste românilor și României cu proiectul Sibiu — Capitală Europeană. Câtă cinste face Ponta României ați văzut numai în ultimele declarații la adresa secretarului de stat american", a afirmat copreședintele ACL.

Potrivit lui Blaga, cu Klaus Iohannis se poate lucra bine dacă ești om "de cuvânt".

"Poți să lucrezi bine cu Klaus Iohannis dacă ești un om de cuvânt, punctual, îți duci proiectele până la capăt, dacă vrei să fentezi în același timp și proiectele, și oamenii și timpul, nu lucrezi bine cu Klaus Iohannis. De un astfel de președinte avem nevoie, care ne respectă, vă respectă și sunt convins că va respecta România", a apreciat liderul democrat-liberalilor.

În opinia lui Blaga, în zece ani Iohannis va reuși să definitiveze proiectul de "occidentalizare" a României.

"Cei mai tineri PSD-iști sunt mult mai răi decât cei mai în vârstă. Uitați-vă mai ales la copiii făcuți târziu, comparați-i și să vedeți dacă au fost atât de răi, și de mincinoși și de fără tupeu cum e Ponta, cum este Șova, cum e Duicu, cum e Dragnea și așa mai departe. Nu au fost. (...) De 14 ani conduce Iohannis Sibiul, 14 ani a condus Dragnea Teleormanul. Sibiul — un oraș occidentalizat, Teleorman — județ pârjolit, despre asta este vorba, ca lăcustele", a susținut Blaga.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

2 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

3 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

4 Zvonuri...

5 Video viral