Boc: Voi face tot ce-mi stă în putinţă, cu cât pot şi cu ce ştiu, să sprijin candidatura Elenei Udrea

Boc: Voi face tot ce-mi stă în putinţă, cu cât pot şi cu ce ştiu, să sprijin candidatura Elenei Udrea

Fostul premier Emil Boc a declarat că va face "tot ce îi stă în putinţă", cu cât poate şi cu ce ştie, să sprijine candidatura Elenei Udrea la prezidenţiale, considerând că aceasta poate să îl învingă pe Victor Ponta şi să trimită PSD în opoziţie.

Boc: Voi face tot ce-mi stă în putinţă, cu cât pot şi cu ce ştiu, să sprijin candidatura Elenei Udrea (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Emil Boc , care este primarul municipiului Cluj-Napoca, a declarat, vineri, la Primăria Turda, după ceremonia de deschidere a Zilelor Turzii, la care a participat alături de Elena Udrea , că aceasta este "omul potrivit la locul potrivit".

"În această campanie, aşa cum am spus din primul moment, voi face tot ce îmi stă în putinţă, cu cât pot şi cu ce ştiu, să sprijin candidatura Elenei Udrea, pentru că apreciez că este omul potrivit la locul potrivit. Un om care are expertiză în ceea ce înseamnă administraţia naţională, un om care a dovedit în practică, prin rezultate, că ce a spus a făcut, un om care se ţine de cuvânt şi care poate să îl bată pe Ponta. Această campanie are nevoie de un adversar redutabil la adresa lui Ponta pentru ca PSD să rămână la nivel de instituţie prezidenţială în opoziţie şi în opoziţie după ianuarie 2015, după câştigarea de către Udrea a alegerilor prezidenţiale", a spus Boc.

El a adăugat că merge pe mâna Elenei Udrea, care a fost ministru în guvernul pe care l-a condus, pentru că ştie ce poate şi ce face.

La rândul său, Elena Udrea a afirmat că unul dintre cele mai importante momente a fost cel în care Boc şi-a exprimat susţinerea pentru candidatura sa.

"M-am bucurat, pentru că am făcut echipă în Guvern şi în politică, am fost împreună de-a lungul ultimilor şapte ani în momentele importante din guvernare sau din PDL şi cred că acest parteneriat este unul solid, bazat pe argumentele unei colaborări care a avut rezultate foarte bune pentru comunităţi. Şi acum mergem împreună în această bătălie care înseamnă câştigarea Preşedinţiei României şi va fi o victorie nu a Elenei Udrea, nu a lui Emil Boc, va fi una a românilor", a spus Udrea.

Ea a menţionat că, deşi provin din partide diferite - ea din PMP, iar Boc din PDL -, este vorba de acelaşi proiect, "care înseamnă modernizarea României, democratizarea instituţiilor, a societăţii, opoziţie la riscul de a omorî democraţia de către actualul Guvern, dezvoltarea ţării".

"Este un proiect în care de la început am fost împreună şi am rămas împreună şi acum. Domnul Boc se implică activ în campania mea, este un sprijin care înseamnă acţiuni concrete, nu doar declaraţii, şi contează foarte mult că Emil Boc este alături de mine în această confruntare electorală, cea mai mare din următorii zece ani în România", a menţionat Elena Udrea.

Întrebată dacă i-ar plăcea să îl vadă pe Boc în PMP, Elena Udrea a spus că este, oricum, în echipă cu fostul premier, indiferent în ce partide se află în acest moment.

La ceremonia de deschidere a Zilelor Turzii au fost prezenţi şi ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea , europarlamentarul PDL Daniel Buda , deputaţii Adrian Gurzău (PMP), Vicenţiu Irimie şi Ioan Moldovan (PC), primari de localităţi limitrofe Turzii.

Liderul PMP, Elena Udrea, va participa, vineri, şi la deschiderea Târgului Meşteşugarilor, care va avea loc în Piaţa "1 Decembrie 1918", va vizita fabrica "Turdeana", Salina Turda şi va asista la evenimentele culturale din piaţă.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”