Bogdan Aurescu şi Csilla Hegeduş au depus jurământul la Palatul Cotroceni

Bogdan Aurescu şi Csilla Hegeduş au depus jurământul la Palatul Cotroceni

Bogdan Aurescu şi Csilla Hegedus au depus jurământul la Palatul Cotroceni. Traian Basescu: Va felicit in mod deosebit pentru nominalizarea de la MAE. Avem nevoie de stabilitate si seriozitate

Bogdan Aurescu si Csilla Hegedus au depus luni seara juramantul de ministri la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Traian Basescu, a premierului Victor Ponta si a seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

La inceputul ceremoniei, Basescu a dat mana cu Zgonea si cu Ponta iar dupa depunerea jurmantului i-a felicitat pe noii ministri ai Culturii si Afacerilor Externe.

"Va felicit in mod deosebit pentru nominalizarea de la MAE. E un moment in care avem nevoie de stabilitate si seriozitate, mai ales ca functia prezidentiala se afla intr-un proces de tranzitie. Ori de cate ori va fi nevoie de mine pana pe 21 decembrie va stau la dispozitie", a spus presedintele.

Dupa terminarea ceremoniei, Traian Basescu s-a deplasat direct spre ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, cu care a parut ca doreste sa aiba o discutie. Trecand pe langa primul ministru, caruia i-a adresat cateva vorbe, Traian Basescu a parasit sala impreuna cu Robert Cazanciuc si cei doi au fost urmati la scurt timp de Victor Ponta.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...