BOMBĂ/DNA NU mai cere PRELUNGIREA ARESTULUI pentru Elena Udrea!

Lovitură de teatru în Dosarul Gala Bute! Procurorii DNA nu mai cer prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea. Măsura expiră săptămâna viitoare.

Elena Udrea a ajuns marţi dimineaţa la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru un nou termen în dosarul Gala Bute. Aceasta a anunţat că va contesta măsura menţinerii arestului la domiciliu, dispusă ieri de judecători.

"Am toate argumentele să solicit o măsură mai uşoară, măcar pentru faptul că ceilalţi din dosar au măsuri mai uşoare decât mine, ceea ce mie îmi arată că deja, dacă se păstrează aceasta situaţie, există o opinie formată a judecătorilor, că aş fi mai vinovată decât ei", a spus Elena Udrea, la sosirea la ÎCCJ. 

Elena Udrea a depus şi o cerere de retrimitere a dosarului la DNA, pentru refacerea anchetei. Solicitarea va fi judecată pe 18 iunie.

Luni, 15 iunie, Alina Bica, fosta şefă DIICOT şi prietenă a Elenei Udrea, declara, la ieşirea de la instanţă, că persoanele care cer măsuri preventive mai uşoare, în loc să ceară anularea tuturor măsurilor de acest fel, îşi recunosc indirect vinovăţia.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

2 Antena 3 l-a „omorât” și pe tatăl interlopului ucis în această dimineață!

3 Angajată SRI la 19 ani, lector la Academia SRI la 26 de ani, expert AEP la Stockholm la 32 de ani

4 Unde e poliția?! / Filmul și motivul uciderii în Giulești a interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu. O …

5 Acest cretin este membru PSD și bugetar