BOMBĂ/DNA NU mai cere PRELUNGIREA ARESTULUI pentru Elena Udrea!

BOMBĂ/DNA NU mai cere PRELUNGIREA ARESTULUI pentru Elena Udrea!

Lovitură de teatru în Dosarul Gala Bute! Procurorii DNA nu mai cer prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea. Măsura expiră săptămâna viitoare.

Elena Udrea a ajuns marţi dimineaţa la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru un nou termen în dosarul Gala Bute. Aceasta a anunţat că va contesta măsura menţinerii arestului la domiciliu, dispusă ieri de judecători.

"Am toate argumentele să solicit o măsură mai uşoară, măcar pentru faptul că ceilalţi din dosar au măsuri mai uşoare decât mine, ceea ce mie îmi arată că deja, dacă se păstrează aceasta situaţie, există o opinie formată a judecătorilor, că aş fi mai vinovată decât ei", a spus Elena Udrea, la sosirea la ÎCCJ. 

Elena Udrea a depus şi o cerere de retrimitere a dosarului la DNA, pentru refacerea anchetei. Solicitarea va fi judecată pe 18 iunie.

Luni, 15 iunie, Alina Bica, fosta şefă DIICOT şi prietenă a Elenei Udrea, declara, la ieşirea de la instanţă, că persoanele care cer măsuri preventive mai uşoare, în loc să ceară anularea tuturor măsurilor de acest fel, îşi recunosc indirect vinovăţia.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”