BOMBĂ/DNA NU mai cere PRELUNGIREA ARESTULUI pentru Elena Udrea!

BOMBĂ/DNA NU mai cere PRELUNGIREA ARESTULUI pentru Elena Udrea!

Lovitură de teatru în Dosarul Gala Bute! Procurorii DNA nu mai cer prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea. Măsura expiră săptămâna viitoare.

Elena Udrea a ajuns marţi dimineaţa la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru un nou termen în dosarul Gala Bute. Aceasta a anunţat că va contesta măsura menţinerii arestului la domiciliu, dispusă ieri de judecători.

"Am toate argumentele să solicit o măsură mai uşoară, măcar pentru faptul că ceilalţi din dosar au măsuri mai uşoare decât mine, ceea ce mie îmi arată că deja, dacă se păstrează aceasta situaţie, există o opinie formată a judecătorilor, că aş fi mai vinovată decât ei", a spus Elena Udrea, la sosirea la ÎCCJ. 

Elena Udrea a depus şi o cerere de retrimitere a dosarului la DNA, pentru refacerea anchetei. Solicitarea va fi judecată pe 18 iunie.

Luni, 15 iunie, Alina Bica, fosta şefă DIICOT şi prietenă a Elenei Udrea, declara, la ieşirea de la instanţă, că persoanele care cer măsuri preventive mai uşoare, în loc să ceară anularea tuturor măsurilor de acest fel, îşi recunosc indirect vinovăţia.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția din Belgia a întrerupt o orgie sexuală cu 25 de participanți, printre care și un europarlamentar, car…

2 Omul de afaceri Jaroslav Haščák, care deţine farmaciile Sensiblu / Dr. Max în România, a fost arestat pentru co…

3 Medicii americani avertizează că efectele secundare ale vaccinurilor anti-covid „nu sunt neglijabile”

4 VIDEO Judecați voi, nouă ne este scârbă...

5 Ăsta este eurodeputatul ungur care a fugit pe geam la orgia sexuală de la Bruxelles și a rămas blocat. E din p…