BOMBĂ/DNA NU mai cere PRELUNGIREA ARESTULUI pentru Elena Udrea!

BOMBĂ/DNA NU mai cere PRELUNGIREA ARESTULUI pentru Elena Udrea!

Lovitură de teatru în Dosarul Gala Bute! Procurorii DNA nu mai cer prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea. Măsura expiră săptămâna viitoare.

Elena Udrea a ajuns marţi dimineaţa la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru un nou termen în dosarul Gala Bute. Aceasta a anunţat că va contesta măsura menţinerii arestului la domiciliu, dispusă ieri de judecători.

"Am toate argumentele să solicit o măsură mai uşoară, măcar pentru faptul că ceilalţi din dosar au măsuri mai uşoare decât mine, ceea ce mie îmi arată că deja, dacă se păstrează aceasta situaţie, există o opinie formată a judecătorilor, că aş fi mai vinovată decât ei", a spus Elena Udrea, la sosirea la ÎCCJ. 

Elena Udrea a depus şi o cerere de retrimitere a dosarului la DNA, pentru refacerea anchetei. Solicitarea va fi judecată pe 18 iunie.

Luni, 15 iunie, Alina Bica, fosta şefă DIICOT şi prietenă a Elenei Udrea, declara, la ieşirea de la instanţă, că persoanele care cer măsuri preventive mai uşoare, în loc să ceară anularea tuturor măsurilor de acest fel, îşi recunosc indirect vinovăţia.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 Revoltă în marina rusă? / Mai mulți marinari au trimis o scrisoare către Putin și Șoigu, refuzând să lupte în Ucraina