Brăila: Gheorghe Bunea Stancu va fi revocat din funcția de președinte al organizației județene a PSD

Brăila: Gheorghe Bunea Stancu va fi revocat din funcția de președinte al organizației județene a PSD

Gheorghe Bunea Stancu va fi revocat din funcția de președinte al PSD Brăila în cadrul Conferinței Extraordinare care va avea loc vineri, 12 decembrie, a anunțat prim-vicepreședintele PSD Brăila, primarul Aurel Simionescu.

Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES ARHIVA

'Este o decizie a Comitetului Executiv Național de organizare a Conferinței Extraordinare, care să aibă pe ordinea de zi un punct care se referă la revocarea președintelui și altul la organizarea de alegeri pentru această funcție', a declarat, în conferință de presă, prim-vicepreședintele PSD Brăila.

Aurel Simionescu a mai spus că singurul care s-a înscris pentru a candida la șefia PSD Brăila este deputatul Mihai Tudose.

'Deocamdată, doar domnul Tudose și-a manifestat intenția de a candida pentru această funcție. Hotărârea este ca ultimul moment de înscriere să fie cel în care pornim Conferința Extraordinară. Vor vota 156 de persoane, Conferința Extraordinară are o componență stabilită clar prin statutul partidului', a spus Simionescu.

Prim-vicepreședintele PSD Brăila a mai spus că nu este interesat să candideze pentru funcția de președinte al organizației, deoarece dorește să lase locul colegilor mai tineri și, mai ales, celor care 'sunt mai aproape de București', cu referire la faptul că Mihai Tudose este parlamentar.

Deputatul Mihai Tudose nu a dorit să facă prea multe comentarii referitoare la candidatura sa, precizând că preferă să își 'motiveze' hotărârile în interiorul partidului.

'Decizia de a candida nu a fost neapărat una personală, ci a fost luată în grup, cu domnul Simionescu, domnul Rotaru, cu alți colegi din conducerea partidului. Eu cred că, fiind membru de partid din 1992, cei care sunt în PSD au avut timp suficient să mă cunoască. Fiind membru fondator, toți cei care au venit m-au găsit aici', a spus Tudose.

Gheorghe Bunea Stancu, revocat recent de prefect din funcția de președinte de CJ Brăila după ce Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat definitiv în cazul său , declarându-l în conflict de interese, va fi revocat și de la șefia PSD Brăila, funcție pe care încă o deține, deoarece nu și-a dat demisia.

AGERPRES/ (A — autor: Ecaterina Ignat, editor: Diana Dumitru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…