BREAKING NEWS/Primul parlamentar PSD care anunță că votează moțiunea de cenzură a PNL contra guvernului Ponta: deputatul Gheorghe Roman

PSD Sibiu a pierdut un deputat in urma demisiei de astazi a lui Gheorghe Roman, anunta ziarul local Turnul Sfatului, care scrie ca parlamentarul va demisiona din PSD si va vota vineri pentru caderea guvernului Ponta la motiunea de cenzura depusa de PNL.

"Doresc sa va fac cunoscut ca am decis sa sustin motiunea initiata de PNL. Am luat aceasta decizie avand in vedere si vointa oamenilor din Medias, din judetul Sibiu, exprimata cu ocazia votului din noiembrie 2014, cand au votat cu o majoritate covarsitoare pentru presedintele Klaus Iohannis. In consecinta, mi-am dat demisia din PSD. Imi doresc ca gestul meu sa fie inteles de medieseni", este mesajul transmis de fostul social-democrat.

Vineri va fi votul in plenul Parlamentului pentru motiunea depusa de liberali, denumita "Victor Ponta-demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozinca".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cu firmele pe butuci, profesoara de sex oral a PSD a ajuns să mănânce rahat din același blid cu Gâdea

2 Lăzăroiu / Când Antena 3 linşează un candidat înainte de alegeri, răsuflu uşurat

3 Priviți ce investiție a făcut Rusia chiar în fața Guvernului...

4 Nicușor Dan și ”panaramele”: Cum a inflamat candidatul anti-PSD campania electorală și la cine s-a referit

5 De citit! / O poveste adevărată cu tone de aur, miliarde de dolari, spălare de bani și șpăgi, Erdogan, Trump și …