Căcărău RENUNȚĂ la România

Căcărău RENUNȚĂ la România

După ce a creat monstrul USL care l-a instalat parcă pe vecie pe mincinosul Victor Ponta la Palatul Victoria, fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a decis să emigreze. Potrivit unor surse politice, Antonescu s-a mutat la Bruxelles, unde soţia sa, Adină Vălean, activează ca europarlamentar. Şi fiica sa este elevă la o şcoală din Bruxelles.

Sursele nu ne-au spus dacă Antonescu visează să devină președintele Belgiei (în locul regelui) dacă n-a reușit în România să fie nici măcar candidat. O să rămână în istorie așa cum merită: un papagal care l-a suspendat pe Băsescu să se facă el președinte cu ajutorul condamnatului Voiculescu și a evazionistului Ponta, în curând condamnat și el.

Crin Antonescu anunţa în februarie 2015 că, la sfârşitul actualului mandat de senator, se va retrage din politică. Se pare că decizia a rămas în picioare, fostul lider PNL apărând în spaţiul public foarte rar. Surse din grupul parlamentar al PNL au declarat, pentru stiripesurse.ro, că Antonescu nu intenţionează să părăsească Parlamentul înainte de finalizarea mandatului şi se va prezenta în Parlament doar la voturile importante.

Deşi a fost prezent la votul pe moţiunea de cenzură de marţi, Crin Antonescu a refuzat să facă orice comentariu."Se poartă stilul laconic", le-a spus el jurnaliştilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”