Camera Deputaţilor a adoptat cererea de arestare preventivă a deputatului Ioan Adam

Camera Deputaţilor a adoptat cererea de arestare preventivă a deputatului Ioan Adam

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, cu 248 voturi "pentru" şi 63 voturi "împotrivă" cererea ministrului Justiţiei de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Ioan Adam.

Ioan Adam (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Votul a fost secret, cu bile. Hotărârea de încuviinţare a arestării preventive a fost adoptată cu majoritatea votului deputaţilor prezenţi, potrivit prevederilor legale.

Parchetul a solicitat încuviinţarea arestării preventive a lui Ioan Adam şi Viorel Hrebenciuc în dosarul retrocedărilor. Între timp, Hrebenciuc a fost arestat preventiv, după ce a demisionat din Parlament.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a decis, marţi, să propună plenului aprobarea solicitării Justiţiei de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Ioan Adam. Comisia a luat această decizie cu 15 voturi "pentru", 5 "împotrivă" şi 3 abţineri.

Deputatul PSD Ioan Adam nu a dorit să comenteze decizia Comisiei, arătând: "Nu vreau să discut până nu se încheie procedura".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...