Camera Deputaților discută și votează luni cererea de ridicare a imunității lui Valerian Vreme

Camera Deputaților discută și votează luni cererea de ridicare a imunității lui Valerian Vreme

Plenul Camerei Deputaților va dezbate și va vota luni cererea DNA privind încuviințarea începererii urmăririi penale a deputatului independent Valerian Vreme.

Biroul permanent al Camerei a convocat miercuri ședință de plen pentru luni, la ora 15,00, pentru a discuta cererea care îl privește pe Valerian Vreme, acuzat de DNA de abuz în serviciu în perioada în care a fost ministru al Comunicațiilor.

"Luni la ora 15,00 are loc ședința de plen, un singur punct pe ordinea de zi, cererea Parchetului General pentru ridicarea imunității domnului deputat Valerian Vreme votată de către comisie și raportul primit aseară. Aș vrea să vă spun încă o dată că nu ne facem scut în fața niciunui deputat care are probleme cu legea, am demonstrat și în decembrie anul trecut și pe parcursul celor doi ani că legislația și Regulamentul se aplică fără discuție. Eu voi vota pentru ridicarea imunității. Cred că domnul deputat se poate apăra în fața Justiției, care este independentă și cred întotdeauna că Justiția în România nu are ingerințe politice și poate ca domnul deputat să-și probeze nevinovăția cu privire la acuzele care se aduc de către DNA în mandatul pe care l-a avut ca ministru al Comunicațiilor", a declarat președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea la finalul ședinței Biroului permanent de miercuri.

El a adăugat că le va trimite SMS-uri colegilor săi să vină la ședința de plen și i-a rugat pe toți deputații să fie prezenți la ședință pentru a da un vot.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

3 Sociolog / „Săptămână care vine USR se va face țăndări și va trage și PNL după”

4 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

5 „Du-te măi și vaccinează-te. COVID-19 omoară!”. Mesajul devenit viral al medicului Gabriel Diaconu