Candidatura lui Grapini, contestată la BEC: „Să ceară agramatei Grapini să traducă o pagină din Constituţie“

Candidatura lui Grapini, contestată la BEC: „Să ceară agramatei Grapini să traducă o pagină din Constituţie“

„Vă rog în numele candidaturii Timişoarei la Capitală Culturală Europeană să instituiţi o Comisie sub Dvs. cu concursul ministerului Învăţământului, care într-o sală de clasă să ceară «agramatei» Maria Grapini, ca la bacalaureat-proba scrisă: să traducă 1 pagină din Constituţia României într-o limbă internaţională: engleză, franceză, spaniolă, sau germană! Sub nota 8 (opt), candidatura respectivului candidat/ă SE RESPINGE!”, scrie Pompiliu Alămorean.

În apărarea sa, Maria Grapini spune că, în Parlamentul European, poţi vorbi în limba maternă pentru că există traducători.

„Domnul Alămorean e cunoscut pentru astfel de ieşiri. Dacă nu ştie, în Parlamentul European fiecare ţară vorbeşte limba ţării respective şi este de preferat să se vorbească în limba ţării respective tocmai pentru cunoaşterea limbii ţării membre a Uniunii Europene. E dreptul fiecărui cetăţean să propună orice. Orice om este jignit dacă se lasă jignit. Trebuie să vezi din partea cui vine. Din punctul meu devedere, domnul Alămorean de 24 de ani numai vorbeşte, dar nu a făcut nimic concret. Aşa că eu respect că în democraţie oamenii au dreptul să vorbească. Sigur, până la limita încălcării eticii, moralei, până la urma buna creştere. Dar asta nu poţi să o mai dai unui om care a depăşit o anumită vârstă”, a comentat Maria Grapini, pentru stiripesurse.ro.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Imagini rare cu „Șmecherii României” pe Coasta de Azur

2 Bordel în apartamentul unui preot din Bacău...

3 Așa o fi?

4 Numai în Ro se poate întâmpla așa ceva! Cică asta fura curent și are plângere penală!

5 Deputata AUR Anamaria Gavrilă a demisionat din partid!