Ce a DECLARAT Geoană DESPRE Vanghelie la DNA/Ceasuri de LUX pentru Mihaela, dragostea mea!

Ce a DECLARAT Geoană DESPRE Vanghelie la DNA/Ceasuri de LUX pentru Mihaela, dragostea mea!

Mircea Geoană a fost și el chemat de procurorii DNA să dea declarații de martor în dosarul lui Marian Vanghelie. Senatorul le-a spus procurorilor că soția sa a primit cadou ceasurile scumpe de la primarul arestat.

Totul a pornit după ce un martor a declarat la DNA: “Din discuţiile purtate cu Vanghelie Marian şi din bârfa de la partid, cunosc faptul că acesta i-a făcut cadou un ceas destul de scump domnului Geoană Niculae Mircea-Sorin, cu o anumită ocazie festivă, posibil ziua lui. Nu cunosc cine a plătit acest ceas şi nici de unde s-a cumpărat, dar presupun că de la Helvetansa, unde Niculae Mircea-Sorin îl cunoştea pe patron”.

Din declaraţia martorului Geoană Mircea-Dan, procurorii DNA au reținut următoarele aspecte: „Îl cunosc pe numitul Vanghelie Marian-Daniel din anul 2002, pe linie de partid, prin intermediul preşedintelui Organizaţiei de Partid P.S.D. Bucureşti, domnul Dan-Ioan Popescu. Cu Vanghelie Marian-Daniel nu sunt prieten, ci sunt coleg de partid. În anul 2008, din câte îmi aduc aminte, cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani, am primit cadou de la Vanghelie Marian-Daniel un ceas marca Glashutte, de culoare negru cu auriu, model Panomatic Crono, nr. 000223, No. reference 19501110104, Date of sale 05.08.2008. Fac precizarea că nu cunosc valoarea acestui ceas.

De asemenea, undeva în anii 2008-2009, la diferite aniversări, Vanghelie Marian-Daniel i-a făcut cadou soţiei mele, Geoană Mihaela, două ceasuri marca Vacheron Constantin, unul alb cu auriu şi curea bleumarin, model 25021/000R, Case nr. 795982, Movement nr. 9699232, Metal Or rose, Dial 9115, Bracelet Cuir, împreună cu o cutie neagră, iar celălalt, argintiu cu alb şi curea roz, cu seria 821914 83505. De asemenea, nu cunosc valoarea acestor ceasuri. În afară de aceste trei ceasuri menţionate, nu am primit alte cadouri de la Vanghelie Marian-Daniel.

Declar faptul că nu cunosc cine şi nici dacă s-a renovat sediul P.S.D. de lângă Magazinul Cocor. Menţionez că eu mi-am desfăşurat campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din anul 2009 la sediul naţional al P.S.D. din Bulevardul Kiseleff nr. 10. O cunosc de doamna Opre Ancuţa-Gina din anul 2006, dar arăt faptul că niciodată nu i-am prezentat-o domnului Vanghelie Marian şi nici nu i-am solicitat acestuia vreodată să-i găsească vreun spaţiu unde să locuiască cu chirie. Predau, cu această ocazie, organului de urmărire penală cele trei ceasuri menţionate mai sus”, scriu procurorii în rechizitoriu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 „Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!"

3 Așa o fi?

4 S-ar putea să nu mintă! / Dragnea spune că Ordonanța 13 a fost ideea lui Marian Neacşu și a lui Marcel Ciolacu

5 Dialog ireal între o pacientă de 80 de ani și medic: „Nu mă vaccinez, am auzit la televizor că rămân sterilă”