Ce CRETIN!/După Turcescu, Ponta începe să-l jignească pe Rareş Bogdan

Ce CRETIN!/După Turcescu, Ponta începe să-l jignească pe Rareş Bogdan

Victor Ponta: M-am dus in concediu pe banii mei, nu pe banii Guvernului. / Ati pandit note de plata, avion privat. Nu beau whisky, poate alti presedinti. / Dupa deconspirarea lui Turcescu, Rares Bogdan ofiter acoperit, se ocupa de aceste lucruri

Victor Ponta a declarat, marti, ca a fost in concediu in Dubai "pe banii lui, nu pe banii Guvernului". Premierul a sustinut ca "Toate minciunile pe care le-ati auzit - note de plata, ati stat aseara sa panditi avionul privat care vine din luna... Toti cei care ma cunosc de 40 de ani stiu ca nu beau whisky, poate alti presedinti." Ponta a lansat si un atac la jurnalistul Rares Bogdan de la Realitatea Tv, care a publicat duminica, pe pagina sa de Facebook, presupusa nota de plata achitata de premier intr-o noapte intr-un clux de lux din Dubai, in valoare de 2.690 de euro, echivalentul a peste 11.900 RON: "De cand domnul Turcescu s-a deconspirat, a ramas domnul Rares Bogdan, ofiter acoperit, care se ocupa de aceste lucruri".


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”