Ce NENOROCIȚI!

Ce NENOROCIȚI!

Culmea tupeului și nesimțirii în România! Soţia lui Relu Fenechiu se plânge că nu are bani pentru cheltuielile de judecată, iar pentru asta a formulat o cerere prin care speră să i se acorde ajutorul public judiciar. Judecătorii decid astăzi dacă banii pentru taxele de timbru aferente proceselor deschise de Mariana Fenechiu vor fi achitaţi din bugetul statului.

Mariana Fenechiu a formulat o cerere de acordare a ajutorului public judiciar, pe 26 martie, la termenul de judecată  într-un proces care priveşte contestarea executării silite. Conform declaraţiilor făcute în cerere, soţia fostului ministru al Transporturilor a susţinut că nu are bani să plătească taxele de timbru stabilite de instanţele de judecată pentru a putea fi judecate contestaţiile la executare.

Judecătorii i-au cerut să aducă până azi dovezi care conteste că nu are sprijin financiar.

De când soţul său a ajuns după gratii, pe rolul instanţelor de judecată au fost înregistrate mai multe dosare prin care Mariana Fenechiu încearcă să evite executarea. Este vorba de dosare care au ca obiect:partaj, contestaţie înscriere în cartea funciară sau contestaţie la executare. 

Mariana Fenechiu susţine că trebuie să-i fie recunoscut un drept de 50 la sută din valoarea bunurilor mobile şi imobile scoase la vânzare pentru că sunt dobândite după ce s-a căsătorit cu Relu, conform bzi.ro

"Pe terenul din Aleea Teilor există o locuinţă de 343 mp şi acea casa ar trebui să-mi revina mie, deoarece am în întreţinere un minor de 6 ani şi nu deţin alt spaţiu locativ. Valoarea imobilului respectiv este de 800.000 de lei", a declarat Mariana.

Printre nemulţumiri se numără poprirea pe conturi, pentru că nu-l mai poate întreţine la facultate pe fiul lui Relu Fenechiu din prima căsătorie şi copilul pe care îl are cu fostul ministru. De asemenea, Mariana a mai cerut să se facă partaj pe un autoturism BMW X6 în valoare de 30.000 de euro, dar şi pe un teren de 2.000 mp din aceeaşi zonă, tot de pe Aleea Teilor, pe care s-au construit mai multe imobile, construcţii în valoare de 100.000 lei.

În dosarul "Transformatorul", Relu Fenechiu a fost condamnat pentru că a tras un tun de peste 1,5 milioane de euro la fosta Electrica SA, societate care, până în 2005, a aparţinut statului roman, prin vânzarea unor transformatoare vechi şi folosite drept piese de schimb noi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...