Chitaristul trupei care concerta a MURIT. „Ziua în care murim”, titlul uneia dintre piesele de pe albumul lansat în seara tragediei

Chitaristul trupei care concerta a MURIT. „Ziua în care murim”, titlul uneia dintre piesele de pe albumul lansat în seara tragediei

Unul dintre chitaristii trupei Goodbye to Gravity care a sustinut concertul de vineri noapte din Colectiv a murit din cauza incendiului din acest club.

Este vorba de Vlad Telea, in varsta de 37 de ani. Acesta avea o fetita de 2 ani.

Trupa Goodbye To Gravity care a sustinut concertul din Colectiv era formată din cinci membrii: Andrei Galut - voce, Alex Pascu - bass, Vlad Telea - chitară, Mihai Alexandru - chitară şi Bogdan Lavinius - tobe.

Tragicul incident produs vineri seară în Clubul Colectiv din Bucureşti, în urma căruia 27 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi aproape 200 au fost răniţi, este însoţit de o coincidenţă tulburătoare, dată de titlul unei dintre piesele incluse pe albumul lansat în seara tragediei. Este vorba despre piesa "The Day We Die" (“Ziua în care murim”, n.r.), lansată de curând de trupa Goodbye to Gravity.

Unele informatii aparute sustin ca ar mai fi decedat unul din membrii formatiei insa acest lucru nu a fost confirmat.

Andrei Galut cat si Alex Pascu au fost operati si se afla la terapie intensiva.

Cumnata lui Andrei Galut, Nicoleta Belean, a declarat corespondentului Adevarul din Arad ca ca Andrei este intubat, este ventilat mecanic si se afla la terapie intensiva. Tanarul are arsuri pe 45 la suta din suprafata corpului.

Acesta a fost supus unei interventii chirurgicale dificile la Spitalul de Urgenta Floreasca, iar prognosticul medicilor ramane rezervat, potrivit sursei citate.

Andrei Galut este baiatul Anei Pascu, fosta mare scrimera si presedinta Federatiei Romane de Scrima.

Tanarul a devenit cunoscut dupa ce a castigat finala celei de-a doua editii Megastar, in anul 2008. Andrei s-a nascut la data de 2 august 1984 si a terminat Universitatea Politehnica din Timisoara.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență