Cică au fost ALEGERI la TSD. Cică ĂSTA a CÂȘTIGAT! VIITORUL partidului e asigurat!

Cică au fost ALEGERI la TSD. Cică ĂSTA a CÂȘTIGAT! VIITORUL partidului e asigurat!

Cică au fost alegeri la TSD. Cică ăsta despre care se face vorbire mai jos a câștigat! Aveam emoții că viitorul partidului-penal nu e asigurat...

Buna ziua,

Tot aud de ceva timp din mass media de un personaj pe nume Gabriel Petrea, viceprimar la sectorul 6 si mare lider al tinerilor psd isti.

Am observat ca acum ceva timp s-a scris si pe site-ul dvs. despre el. Cam singurii care ati intrat putin mai adanc in subiect.

Cred ca e important sa stiti cine este acest copil, care la varsta lui este viceprimar si poate concura lejer cu oamenii de afaceri cu situatie financiara peste medie.

Cum a ajuns acest tanar, ca la momentul in care va scriu, sa detina peste 5 spatii comerciale in campusul regie, Clubul MAXX din regie, cu tot ce include - club, restaurant, cafenele, terasa?

Toate fiind in proprietatea Universitatii Politehnice, si luate in administrare de catre acest individ, pe sume derizorii si reinchiriate pe sume frumoase sau administrate de diversi interpusi (cum este cazul clubului MAXX, administrat de una dintre falangele sale, un alt tanar dubios de la sectorul 1 de la PSD - Doru Iamandi) .

Poate ar trebui sa stiti ca tot ce inseamna firma de cablu tv si internet in campusul regie (peste 4000 de abonati) este preluata pe un contract de interpusi ai domnului Petrea si subinchiriata catre o companie locala.

Sa mai amintim despre implicarea acestui copil in vestitul in gestionarea inchirierilor camerelor de camin? si faptul ca toti administratorii ”cotizau” la Gabita in fiecare luna. Stiti ca un LOC in camerele din regie valoreaza 400-500 de euro?

Cam asta vor  promoveaza astia de la PSD... Asta e un om care administreaza sectorul 6. In ce hal am ajuns oameni buni?? 

Marian Stoian,

Cetatean al sectorului 6

NR. Bine că am păstrat mail-ul ăsta. Alte comentarii le considerăm de prisos...Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

4 Surpriză mare! Armamentul rusesc capturat în Ucraina colcăie de microcipuri fabricate în SUA!

5 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!