Cine îl înlocuiește pe Meleșcanu la șefia SIE

Cine îl înlocuiește pe Meleșcanu la șefia SIE

Serviciul de Informații Externe anunță că la șefia instituției se va instala generalul Silviu Predoiu, adjunct al directorului SIE, după ce Teodor Meleșcanu a părăsit conducerea Serviciului pentru a candida la alegerile prezidențiale.

 "Astăzi, 22.09.2014, domnul Teodor – Viorel Meleşcanu şi-a înaintat demisia din funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe. Cu aceeaşi dată, conducerea Serviciului este asigurată de domnul general Silviu Predoiu, adjunct al directorului SIE ", se precizează pe site-ul SIE.

Generalul Predoiu este adjunct al directorului SIE din 2005.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Traian Băsescu a trimis o scrisoare preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor în care le transmite să ia act de demisia lui Teodor Meleşcanu din funcţia de director al SIE.

„Dacă aveţi puţină răbdare, luni dimineaţă o să avem răspunsul la toate. Dacă vor fi întrunite condiţiile, luni dimineaţă o să vă dau un răspuns", declara Meleșcanu vineri, de la Palatul Parlamentului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

3 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

4 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

5 Rezistența ucraineană a „eliberat de viață” încă un trădător