Cine va fi ARESTAT? Arena Națională NU poate fi AUTORIZATĂ ISU!

Cine va fi ARESTAT? Arena Națională NU poate fi AUTORIZATĂ ISU!

E oficial! Primarul general interimar al Bucureștiului, Răzvan Sava, spune că nu Arena Națională nu poate primi ISU. Motivul este cât se poate de simplu, acoperișul retractabil nu poate fi omologat în România, deși este omologat în Germania.

Cel mai mare stadion din ţară a fost închis după tragedia din clubul Colectiv, în urmă cu două luni. Neînţelegerile dintre Primăria Capitalei și pompieri vizează acoperişul. Materialul din care este confecţionată prelata trebuie să fie ignifug, spun pompierii. Pe de altă parte, reprezentanţii primăriei susţin că acoperişul este acreditat, dar nu de legislaţia românească ci de cea germană. Cum nu este suficient pentru a putea primi acordul de funcţionare, pompierii au cerut noi teste, făcute de această dată în România.

Stadionul a fost inaugurat în septembrie 2011. De atunci, acoperișul a cedat de mai multe ori. În total, Primăria Capitalei a plătit pentru el 20 milioane de euro.

Până la remedierea problemelor sesizate de pompieri, porțile Arenei Naționale rămân închise. 13 milioane de euro a încasat Primăria Capitalei în cei patru ani de pe urma stadionului. Cheltuielile de întreţinere au fost însă duble, de 26 de milioane de euro. Costul total al ridicării noii arene a depăşit 234 de milioane de euro.


 
Știre în curs de actualizare.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria