Cine va fi ARESTAT? Arena Națională NU poate fi AUTORIZATĂ ISU!

Cine va fi ARESTAT? Arena Națională NU poate fi AUTORIZATĂ ISU!

E oficial! Primarul general interimar al Bucureștiului, Răzvan Sava, spune că nu Arena Națională nu poate primi ISU. Motivul este cât se poate de simplu, acoperișul retractabil nu poate fi omologat în România, deși este omologat în Germania.

Cel mai mare stadion din ţară a fost închis după tragedia din clubul Colectiv, în urmă cu două luni. Neînţelegerile dintre Primăria Capitalei și pompieri vizează acoperişul. Materialul din care este confecţionată prelata trebuie să fie ignifug, spun pompierii. Pe de altă parte, reprezentanţii primăriei susţin că acoperişul este acreditat, dar nu de legislaţia românească ci de cea germană. Cum nu este suficient pentru a putea primi acordul de funcţionare, pompierii au cerut noi teste, făcute de această dată în România.

Stadionul a fost inaugurat în septembrie 2011. De atunci, acoperișul a cedat de mai multe ori. În total, Primăria Capitalei a plătit pentru el 20 milioane de euro.

Până la remedierea problemelor sesizate de pompieri, porțile Arenei Naționale rămân închise. 13 milioane de euro a încasat Primăria Capitalei în cei patru ani de pe urma stadionului. Cheltuielile de întreţinere au fost însă duble, de 26 de milioane de euro. Costul total al ridicării noii arene a depăşit 234 de milioane de euro.


 
Știre în curs de actualizare.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

2 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești

3 Atenție, balenă în libertate pe plajă, la Mamaia!

4 Câh...

5 VIDEO Cine este Turku, interlopul cu grenadă și pistol care a chemat poliția să-l aresteze