Codoașa de Clan și Prostituata de presă. Pe scurt, MĂ-SA lui Ponta, la CLĂTIT, la Antena3

Codoașa de Clan și Prostituata de presă. Pe scurt, MĂ-SA lui Ponta, la CLĂTIT, la Antena3

Așa cum era de așteptat, și așteptările nu s-au tergiversat, mă-sa lui Ponta, Cornelia Naum, s-a prezentat la spălat, la Antena3. Lămâi, distonocalm și reprimarea tendinței permanente de a flegma spre aparatul tv unde se produceau cele două personaje. Sarcina de spălătoreasă a codoașei din spatele Clanului Ponta și-a asumat-o prostituata de presă mămoasă numită Alessandra Stoicescu. Laude la adresa umanității alesei ființe care a dat naștere unor copii atât de cuminți. Aluzii și obișnuitele perversități specific anteniste la adresa nenorociților de procurori care au chinuit-o pe biata nevinovată. Care, deși n-o întreba nimeni, spunea că a încercat să ia legătura cu interlopul de la Iași cu care se combinase ginerele, să-i pună actele la punct. A spus și despre firma ginerelui în care Exfin 2000, firma la care are acțiuni, s-a integrat, de milă, cu 5 la sută acțiuni. Acea firmă s-a dovedit că primea, din când în când, mici sinecuri de la OMV Petrom. Și despre aceste amănunte știa doamna codoașă. Vioaie. Că doar era la Antena3. Însă nici ea, că despre fiu-său nici n-are rost să mai pomenim, n-a spus nici un cuvânt de empatie cu amărâții ăia de locuitori din Comarnic, victimele șmenurilor lui ginerică.

Ce a mai spus

Ea a spus că dacă ar avea puterea să îl convingă pe Ponta să renunţe la funcţia de premier, ar face-o, dar îl admiră că rezistă în funcţia de la Palatul Victoria. În schimb, despre ginerele său, arestat preventiv, a subliniat că este de o "naivitate unică".

"Dacă aş avea putere să îl conving mâine (n.r. - pe Victor Ponta), mâine l-aş convinge să renunţe la această funcţie, aşa cum l-am susţinut. Îl admir că rezistă. Aş jura pe Biblie că Victor nu a ştiut nimic. Nu vă faceţi griji pentru mine, eu rezist. Victor, după ce l-am asigurat că nu ne simţim în pericol, nu am făcut nicio faptă reprobabilă, cred că şi el s-a liniştit. Ginerele meu a stat în ultimul an ca o legumă două luni la pat, cu oxigen la nas. Faptul că e de o naivitate unică, are încredere totală într-un prieten şi să pună sub semnul îndoielii sfaturile pe care i le dădeam noi".

 Cum au decurs discuţiile cu procurorii 

"Eu m-am dus destul de deschisă. Când am văzut toată echipa, nu am avut niciun fel de emoţii la întâlnirea cu procurorii, am avut o oarecare teamă de întâlnirea cu presa. Stăteau cuminţei ca la careu, am avut impresia că sare pe mine un stol de păsări, am evitat orice discuţie directă. Cele 40 de minute de aşteptare, am simţit jena de a fi privit de aparatele lipite de geam, am fost un pic sfidătoare, am întors capul, aveam senzaţia că îi privesc în ochi. Avocatul care m-a însoţit nu îşi luase o delegaţie, nu am ştiut că martorii nu au voie să fie însoţiţi de avocaţi, a putut să asiste ca din partea ginerelui meu, care avea dreptul să ştie ce spune un martor despre el. Nu m-ar fi deranjat dacă mă duceau într-un hol şi nu stăteam ca în vitrină".

Ea a adăugat că este un "moment dificil în viaţa noastră", dar că va încerca să treacă peste el cu calm şi va încerca să îşi demonstreze dreptatea. 

"Toţi cei care ne cunosc, pe mine, pe copiii mei, ştiu că nu avem nicio vină, dar cei care mă privesc cu suspiciune... nu încerc să dau explicaţii pentru că oricum nu mă vor înţelege. Nu am nicio legătură, în afară că este ginerele meu. De la bun început nu am avut, noi ca firmă, nicio legătură cu firma Grossman, nu am văzut o dată un act al firmei Grossman, deşi este o firmă veche, unde ginerele meu a lucrat şi apoi a luat o parte din acţiuni. Noi suntem firmă de contabilitate, dar nu ne pricepem la construcţii", a adăugat Cornelia Naum. 

Potrivit acesteia, în momentul arestării ginerelui său a existat o percheziţie şi la firma sa, deşi "firma nu are nicio legătură, nici firma, nici noi ca persoană". Codoașa a ţinut să precizeze că i s-a interzis să aibă acces la actele firmei Grossman, această interdicţie venind din partea asociatului ginerelui său. 

"Nu am văzut un document emis de firma Grossman. A avut loc şi la biroul nostru o percheziţie, într-un birou de 50 mp, accesul a fost liber la toate dulapurile, ni s-au verificat toate actele, nu s-a găsit niciun act care să aibă legătură cu firma Grossman, ni s-au luat toate calculatoarele", a afirmat Cornelia Naum. 

În ceea ce priveşte relaţia cu Victor Ponta, șefa Clanului a declarat că acesta a dorit să o însoţească la DNA, dar ea a refuzat. 

"Am refuzat categoric imaginea săraca e bătrână şi bolnavă. Nu sunt naivă că nu m-am prins ce cu ce are legătură. Nu am vrut să dau imaginea unei persoane speriate, neputincioasă, care pozează în victima femeie. Şi ce dacă am 72 de ani? Mă pot descurca pe picioarele mele. Vi s-ar fi părut aberant, ca o presiune asupra justiţiei. Asta ne mai trebuia pe lângă celelalte acuzaţii. Nu ne mai trebuia încă una, dă-o în Doamne, iartă-mă", a spus ea.

În timpul audierilor la DNA, procurorii au întrebat-o despre relaţia cu Iulian Herţanu, ginerele său, care este arestat preventiv. 

"Lovind în mamă, loveşti în fiu, lovind în soră, loveşti şi în frate", a spus Cornelia Naum. 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

2 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

3 „Aș putea să-i trimit lui Putin o scrisoare prin care să-i promit niște poze nud dacă s-ar retrage din Ucraina. Dacă ar opri războiul, aș face asta”

4 Foarte interesante amănunte...

5 „Marea ofensivă rusă se va încheia până în aprilie și nu va avea succes”