Cofetăria Țoapei Cu Zurgălăi a fost ÎNCHISĂ!

Cofetăria Țoapei Cu Zurgălăi a fost ÎNCHISĂ!

Cofetăria Țoapei cu Zurgălăi din centrul Bucureștiului, care funcționa ilegal, a fost închisă de polițiștii locali de la Primăria Sectorului1! Inspectorii au luat această decizie deoarece localul, aflat în centrul Capitalei, nu avea autorizaţie de funcţionare, potrivit Centrului Român pentru Jurnalism de Investigații.

Reporterii Digi24 au aflat că firma avea doar o autorizaţie sanitară, obţinută în luna august, însă aceasta era acordată pentru un snack bar, nu pentru o cofetărie.

Reamintim că fostul premier Victor Ponta a cerut, la doar o zi după tragedia din clubul Colectiv, verificarea autorizaţiilor pentru localurile din toată ţara.

Pe strada Benjamin Franklin, la numărul 5, la parter, a fost deschisă acum câteva săptămâni cofetăria "Mara Mura". Aceasta este deținută de D&C Sweets SRL, societate comercială la care Daciana Sârbu are 50% din părțile sociale. Primăria Sectorului 1, însă, nu a eliberat o autorizație de funcționare pentru "Mara Mura". 

Primăria Sector 1: "Mara Mura" funcționează ilegal, nu am emis autorizație de funcționare 

Biroul de presă al Primăriei Sector 1 ne-a comunicat telefonic, la solicitarea Centrului Român pentru Jurnalism de Investigații, chiar în ziua în care Victor Ponta a demisionat, că "Mara Mura" funcționează ilegal întrucât nu a obținut autorizație de funcționare. "Reprezentanții au depus documente la dosarul de autorizare al punctului de lucru din strada Benjamin Franklin, numărul 5, dar dosarul este încă în lucru la inspectorii Primăriei Sector 1 și, deci, o autorizație de funcționare nu a fost emisă. Practic, funcționează ilegal, vom trimite un inspector să controleze localul și, cel mai probabil, firma va fi amendată", au transmis Centrului Român pentru Jurnalism de Investigații reprezentanții Biroului de presă al Primăriei Sector 1.
 
Daciana Sârbu deține 50% din "Mara Mura"

D&C Sweets SRL a fost înființată în 2014 de către Daciana Sârbu și Cristina Voicu, fiecare deținând câte 50% din părțile sociale ale societății comerciale. Daciana Sârbu a investit, imediat după înființarea firmei, sume generoase pentru funcționarea societății comerciale (conform declarației de avere a soțului Victor Ponta): 65.625 lei în 2014 și 83.000 lei anul acesta. În total, deci, este vorba de aproape 150.000 de lei.

Împrumuturile Dacianei Sârbu

Investiția era necesară pentru ca firma Dacianei Sârbu să deschidă o cofetărie în centrul Bucureștiului, lîngă Ateneu, pe strada Benjamin Franklin, numărul 5. Pe 30 iunie a.c., de altfel, asociatele Daciana Sârbu și Cristina Voicu au decis ca firma să capete un nou obiect de activitate: "Baruri și alte activități de servire a băuturilor", necesar deschiderii localului din centrul Capitalei.
Introducerea activității de ”baruri și alte activități de servire a băuturilor” 

NR. Nu este exclus deloc ca Ponta să-l fi demis pe șeful ANPC din acest motiv. Cine știe ce i-o fi cerut ăluia și ăla n-a riscat libertatea lui pentru fursecurile Țoapei!


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Asta e din ciclul / Judecați voi...

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie