Constanța: Liberalii îi cer primarului Mazăre să-și respecte promisiunea de a demisiona și pleca din țară

Constanța: Liberalii îi cer primarului Mazăre să-și respecte promisiunea de a demisiona și pleca din țară

Liberalii constănțeni îi cer primarului Radu Mazăre să-și respecte promisiunea de a demisiona din funcție și de a pleca din țară, în urma rezultatului obținut la alegerile prezidențiale.

"În același timp, votul de duminică dat în municipiul Constanța este o palmă dată și actualei administrații locale, în frunte cu primarul Radu Mazăre. Constănțenii au ignorat toate mesajele, rugămințile și chiar șantajele sentimentale ale lui Radu Mazăre, acordând un adevărat vot de blam a ceea ce înseamnă în prezent în Constanța administrația PSD. În acest sens, pentru a-și duce la capăt promisiunea, îi solicităm domnului primar Radu Mazăre să-și dea demisia din funcție și să plece din țară. Asta dacă poate și îi dă DNA voie... Este clar că orașul nostru are nevoie de o schimbare reală. Constanța trebuie să devină ceea ce Sibiul reprezintă pentru sibieni. Este bine să reașezăm valorile constănțenilor, să dăm dovadă de mai multă seriozitate și implicare, să demonstrăm ce poate însemna un lucru bine făcut", a menționat, printr-un comunicat remis luni AGERPRES, președintele organizației municipale Constanța a PNL, Aurel Robert Boroianu.

Potrivit acestuia, prin votul exprimat, constănțenii au arătat că vor să iasă de sub "jugul" PSD și au demonstrat că democrația se face "prin vot și nu prin pungi cu pui, ulei și făină".

În județul Constanța, Klaus Iohannis a câștigat prezidențialele cu 57,06% din voturi, Victor Ponta obținând 42,93%.

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, duminică, la intrarea în secția de votare, că, dacă sistemul construit de Traian Băsescu nu se va schimba după alegeri, el se va retrage din politică, nu va mai candida pentru funcția de primar și chiar va pleca din țară.

"Dacă lucrurile nu se schimbă ... și chiar dacă câștigă cine trebuie și lucrurile nu se schimbă, sistemul pentru care umblu îmbrăcat așa de 10 ani ..., vreau să mă retrag nu numai de la primărie, dar o să mă retrag de tot... și din țară. Dacă sistemul construit de Băsescu, un sistem bazat pe ură și pe încrâncenare, va rămâne, eu vreau să ies din politică. Pentru că energia mea nu mai pot s-o dedic lucrurilor pe care vreau să le fac oamenilor și trebuie s-o dedic ca să mă apăr cu avocați și așa mai departe. Și nu mai am plăcere și dacă nu mai am plăcere... Nu m-am născut politician, nu mor politician, nu este nicio dramă", a afirmat Mazăre.

Acesta a spus că ar vrea să plece într-o țară unde va putea să trăiască relaxat.

"Sunt atâtea locuri unde lumea trăiește relaxată să știți, foarte multe locuri. Mi-e dor să merg și să stau într-o țară în care să nu mă uit la televizor sau, dacă mă uit la televizor, să nu văd mascați de dimineață până seara, într-o zi politicieni, într-o zi oameni de afaceri. Sunt multe locuri pe planeta asta în care se trăiește relaxat și oamenii au o figură destinsă", a afirmat primarul Constanței.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...