Cozi uriașe la secțiile de vot din Republica Moldova încă de la orele 07:00 (presă)

Cozi uriașe la secțiile de vot din Republica Moldova încă de la orele 07:00 (presă)

Românii din Republica Moldova care au venit duminică la secțiile de vot deschise la Chișinău pentru a alege președintele României au avut de stat la cozi uriașe, la fel cum s-a întâmplat și la alegerile europarlamentare din luna mai, informează presa de peste Prut.

Ziarul Timpul informează că, la doar 15 minute de la deschiderea secțiilor de votare, la orele 07:00, atât la Institutul Cultural Român, cât și la ambasada României, cel puțin o sută de persoane așteptau deja la coadă.

Potrivit Jurnal.md , la Chișinău sunt deschise patru secții: una la Ambasada României, două secții la Consulatul României și una la Institutul Cultural Român. Publicația, care citează Ambasada României la Chișinău, menționează că în Republica Moldova nu se va putea vota pe baza certificatului de cetățenie sau a certificatului de naștere românesc, ci doar cu pașaportul sau cartea de identitate.

În Republica Moldova sunt deschise în total 21 de secții de votare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / „Motanul” Valeriu Nicolae o face „pocnitoare” pe Denise Rifai pentru îndrăzneala de a-și fi dat cu părerea despre „examinatoarea națiun…

2 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

3 VIDEO Este posibil așa ceva în Qatar?

4 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

5 Foarte interesante amănunte!