CRETINII din PSD fac MITING cu 100.000 de ZOMBI SĂ-ȘI APERE PENALUL

CRETINII din PSD fac MITING cu 100.000 de ZOMBI SĂ-ȘI APERE PENALUL

Ceea ce părea doar un zvon lansat de niște oameni luați la măsea duminică la prânz, devine o tristă realitate. Cretinii din PSD, în frunte cu Firea și Cati Andronescu, vorbesc deschis despre organizarea unui miting cu 100.000 de prostovani care să-i apere ,,onoarea'' penalului încă fugit la turci. Discuțiile au fost avansate la nunta dobitocului de Zgonea și au fost confirmate public de Ecaterina Andronescu.

Ecaterina Andronescu a declarat, duminica seara, ca mitingul vehiculat in partid pentru sustinerea lui Victor Ponta va fi unul indreptat catre 'apararea procedurilor democratice intr-un stat european' si ca o decizie a partidului va fi luata, luni, in sedinta conducerii centrale a partidului.

"In aceasta incrancenare, Opozitia vrea sa ajunga la putere pe cai nedemocratice. Daca PSD va organiza un miting sau nu, se va lua maine in BPN o decizie. Mitingul trebuie sa fie in vederea apararii procedurilor democratice intr-un stat european, mi se pare extraordinar de important, pentru ca in timp ce votul populatiei a fost calcat in picioare in 2012, ne indreptam intr-o directie care nu este de acceptat. Nu poti sa dai afara un Guvern incercand sa omori cu orice chip Premierul. Opozitia cere demiterea Premierului aproape in fiecare zi. Atat timp cat exista in Parlamernt o majoritate acest Guverna are suport si suntem intr-o procedura democratica. Sa incerci sa demiti Guvernul pe o alta cale…", a declarat Ecaterina Andronescu la Romania TV.

"Deci noi facem un miting ca sa aparam democratia", a mai declarat aceasta.

Un alt cretin îl atacă și el pe Iohnnis

„Rezultatul care se anunță la referendumul din Grecia schimbă modul de a face politică la nivel european. Este o victorie a democrației contra birocrației anti-democratice care a asfixiat, în numele austerității, dezvoltarea economică și soarta oamenilor. În fața acestui NU, România trebuie să aibă curajul să inițieze un nou proiect de țară care să le ofere românilor mai multă demnitate. Pentru acest nou mod de a face politică, trebuie lideri adevărați”, declară europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

Victor Negrescu critică din nou lipsa de reacție a lui Klaus Iohannis față de această nouă criză la nivel european.

„Pentru marea majoritate a românilor, acest referendum nu este despre DA sau NU, ci despre incapacitatea reprezentantului României în Consiliu European – președintele – de a fi activ, de a conta la nivel european și mai ales de a explica populației ce se întâmplă și ce trebuie făcut pentru protejarea românilor de efectele unei crize declanșate în Grecia. După modelul predecesorului său, Președintele Klaus Iohannis se crede providențial și refuză să comunice românilor gândurile și proiectele sale pentru România. Această lipsă de transparență mă îngrijorează cel mai mult. Domnule Președinte Klaus Iohannis, ați spus că nu vă faceți «iluzii» privind referendumul din Grecia când v-am solicitat să convocați CSAT și să organizați o întâlnire cu eurodeputații și Guvernul României pentru a preîntâmpina efectele referendumului, dar ghinion, grecii au votat NU. Acum ce facem?”, îl interpelează eurodeputatul Victor Negrescu pe președintele României.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Premieră la Iași / Amanta cere daune morale de la soţie

2 Așa o fi?

3 Imaginea asta zace în căpuțul multor românași...

4 Fabrica de pitici pe creier a României / Păreloloaga Carmen Tănase, noi declarații imbecile despre vaccinați

5 Bă, ești nebun? / „Metoda rugăciunilor”, tactica prin care o bandă de „valori” a jefuit zeci de temple budiste d…