Crin Antonescu, declarație de o LAȘITATE ORDINARĂ după CONDAMNAREA lui Dragnea

Crin Antonescu, declarație de o LAȘITATE ORDINARĂ după CONDAMNAREA lui Dragnea

Declație de o lașitate incredibilă a lui Crin Antonescu după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în Dosarul Referendumul. Acel referendum care l-a instalat pe el, ca pe un maimuțoi cufurit, pe buda PREȘEDINTELUI, la Cotroceni. Că de altceva nu era în stare. Acum spune că el nu știe amănunte. Că la Referendum era președinte, că nu s-a ocupat el... Amintim că Dragnea și Antonescu sunt colegi de colegiu în Teleorman. Crinuț ca senator, țărănușul ca deputat.

”Nu știam, pentru că nu sunt în țară. Este foarte complicat să comentez o astfel de decizie, pentru că nu cunosc dosarul, nu cunosc faptele din dosare.

Ceea ce știu eu din ceea ce am văzut și am trăit este că nu s-a petrecut ceva ilegal, mai departe ținând de conținutul dosarului, de acuzații nu pot eu să comentez, nu este rolul meu.

Eu nu am participat efectiv la organizarea campaniei pentru că eram președinte interimar”, a declarat Crin Antonescu.

Crin Antonescu și-a exprimat speranța că Dragnea nu a fost condamnat pentru  că a făcut o acțiune normală pentru un lider politic și anume de a mobiliza oamenii la vot.

”Sper din toată inima că nu există niciun fel de element care ține de organizarea normală a unei campanii electorale în orice țară democratică, orice acțiune pe care o face un lider și anume aceea de a aduce oamenii la vot. Este rolul liderului să mobilizeze electoratul”, a spus Antonescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale