Cu două săptămâni înainte de Congres, PSD este măcinat de suspiciuni şi lupte interne. Ciumaţii de serviciu: Ioan Rus şi Dan Şova

Cu două săptămâni înainte de Congres, PSD este măcinat de suspiciuni şi lupte interne. Ciumaţii de serviciu: Ioan Rus şi Dan Şova

Cu două săptămâni înainte de Congres, PSD este măcinat de suspiciuni şi lupte interne. Ciumaţii de serviciu: Ioan Rus şi Dan Şova. La asta se adaugă izolarea de tip arest la domiciliu la care a fost obligat Liviu Dragnea după reuniunea de la Orăştie. 

Iar izbucnirea scandalului Şpagă la Semnătură nu face decât să toarne încă o canistră de gaz pe focul care mocnea deja.

Cei mai mulţi lideri din teritoriu îl suspectează pe Victor Ponta că, dacă va ajunge preşedinte, îi va înlocui fără milă. Şi îşi va pune în fruntea organizaţiilor judeţene oamenii de încredere. Iar ei vor deveni ţinte vii pentru DNA. 

Semnalul public dat în legătură cu rolul pe care urmează să îl joace Dan Şova este un alt motiv de nemulţumire major care vine din partea oamenilor din teritoriu. Spre exemplu, liderii din judeţul în care Şova este senator, Olt, îl înjură şi spun despre el că este o jigodie ordinară. Aceleaşi sentimente le nutreşte şi Marian Oprişan. Şi Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului. Dar şi Olguţa Vasilescu.

Toţi aceştia, la care se adaugă Radu Mazăre, tună şi fulgeră la adresa lui Ioan Rus, cel care îi consideră pe cei din Oltenia nişte ţărănoi. 

Însă cea mai mare dilemă din PSD este reprezentată de soarta lui Liviu Dragnea în partid. Ameninţat pe faţă să îşi vadă lungul nasului, Dragnea trăieşte o adevărată dramă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică Stroe „chiloțarul” s-ar da la vitrega lui Vela

2 Gâdea a plecat subit din emisiune, luni seară, spunând că îi este rău / O fi intrat și la Antena 3?

3 Tudose, umilit de primarii PSD, la Iași!

4 „Ești o curvă, mi-ai furat bărbatul! Știu că acum este la tine și v-o trageți” / Caz stupefiant în Capitală. Soț…

5 Păduchele din frunte / Ghiță, în coasta președintelui Vucic la înmormântarea patriarhului Serbiei