Cum l-au scos jurnaliștii din Israel "celebru jucător de baschet" pe .... Victor Ponta

Cum l-au scos jurnaliștii din Israel "celebru jucător de baschet" pe .... Victor Ponta

Cum l-au scos jurnaliștii din Israel "celebru jucător de baschet" pe .... Victor Ponta

Intrevederea dintre cei doi lideri s-a desfasurat la resedinta din Ierusalim a presedintelui israelian, inainte de plecarea acestuia intr-o vizita oficiala in China, relateaza Jerusalem Post .

Publicatia mai scrie ca Ponta este de profesie avocat, specializat in domeniul penal, fiind autorul mai multor carti din aceasta sfera. El este, de asemenea, o fosta vedeta din lumea baschetului, potrivit jurnalistilor israelieni.

Prim-ministrul i-a spus lui Peres ca, in intreaga Europa, o noua generatie de politicieni incepe sa preia controlul si sa aduca o noua dinamica tarilor pe care le conduc.

Referitor la criza din Ucraina, Ponta i-a spus presedintelui Israelului ca Romania este in siguranta, atat din punct de vedere economic, cat si din perspectiva politica si diplomatica, avand o pozitie buna ca membra a NATO si a Uniunii Europene. De asemenea, statul roman are o relatie speciala cu Statele Unite, a mai mentionat seful Guvernului.

Legat de relatia Romaniei cu statul evreu, Ponta a spus ca tara sa are o atitudine pozitiva fata de Israel. "Puteti conta pe noi pentru parteneriate", a asigurat seful Executivului.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...