CUTREMUR/''CURAȚII'' din Justiție declanșează JIHADUL împotriva ''JEGOȘILOR''. Umilirea Cameliei Bogdan a UMPLUT PAHARUL!

CUTREMUR/''CURAȚII'' din Justiție declanșează JIHADUL împotriva ''JEGOȘILOR''. Umilirea Cameliei Bogdan a UMPLUT PAHARUL!

Risc Seismic

Cazul dramatic al umilirii judecătoarei Camelia Bogdan, care a devenit cunoscută pentru condamnările grele pe care le-a dat în mai multe dosare, printre care și cel privind privatizarea frauduloasă a ICA, în care Dan Voiculescu a primit 10 ani de închisoare, a umplut paharul, spun sursele noastre.

În următoarele 6 luni vor fi curățate toate mizeriile umane din Justiție, Jegoșii, așa cum au fost ei denumiți generic de aceia care și-au jurat să ducă lupta până la capăt, spun surse de la vârful magistraților anticorupție. Vor fi cel puțin 300 de procurori și judecători, în special din județe, dar și din instanțele și parchetele din București.

Surprize mari vor fi însă și în alte zone care au început să se combine cu rahații din Parlament și încearcă să pună botniță DNA prin niște proiecte care stau să fie adoptate. 

Toată suflarea din magistratură a murmurat miercuri dimineață când, la numai câteva minute, practic, după anunțarea demisiei lui Ponta și a Guvernului, Parchetul General a anunțat subit preluarea anchetei privindu-l pe Gabriel Oprea. 

Bref

În cursul zilei de luni Colegiul de conducere al Curții de Apel București a decis marți ca judecătoarea Camelia Bogdan să fie mutată de la Secția penală la Secția de contencios administrativ. Purtătorul de cuvânt al Curții de Apel București, Daniel Grădinaru, a declarat că la nivelul Secției de contencios s-a constatat un ''deficit'' al numărului de judecători, astfel încât Colegiul de conducere a decis ca doi magistrați, printre care se află și Camelia Bogdan, să fie trecuți de la Secția penală la Secția contencios.

Daniel Grădinaru a precizat că judecătoarea Camelia Bogdan nu a fost mutată definitiv de la Secția penală, ci va participa, pe o perioadă determinată de 3 luni, la ședințele de judecată de la Secția de contencios. Imediat, surse judiciare au precizat că judecătoarea Camelia Bogdan nu a fost de acord cu mutarea sa de la Secția penală. 

Cine credeți că au fost jegoasele care au umilit-o pe Camelia Bogdan pentru că le stătea în gât? Viorica Costiniu, cea cu soțul condamnat definitiv pentru corupție și care l-a eliberat recent pe Oprescu din arest. Cea care a anulat probe decisive din dosarul lui Duicu de la Mehedinți. Ăla de se lăuda că vorbește din biroul lui Ponta, de la Guvern... Cu toate acestea ea este menținută la Secția Penală!

Păi știși cine este șefa Curții de apel București? Lia Savonea, soția avocatului Mihai Savonea, fost coleg de cabinet cu senatorul PSD Cătălin Voicu, aflat în pușcărie pentru 7 ani pentru corupție.

Florin Costiniu, soțul Vioricăi Costiniu, a fost condamnat în acelaşi dosar în care au primit pedepse fostul senator Cătălin Voicu, omul de afaceri Marius  Locic şi Costel Căşuneanu. Fostul judecator a fost judecat pentru complicitate la trafic de influenţă.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…