CUTREMUR/Elena Udrea ARESTATĂ/Emil Boc va fi chemat la AUDIERI

CUTREMUR/Elena Udrea ARESTATĂ/Emil Boc va fi chemat la AUDIERI

Risc Seismic

Noi v-am spus că vine CUTREMURUL...

Elena Udrea va fi reţinută şi apoi dusă în faţa judecătorilor pentru arestarea preventivă. Mai mult decât atât, fostul prim-ministru Emil Boc, actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, va fi chemat să dea cu subsemnatul în Dosarul Microsoft.

Pe numele Elenei Udrea s-au mai deschis două investigaţii în legătură cu investiţii şi contracte acordate de aceasta în calitate de ministru în cabinetul Boc. Iar procurorii aşteaptă acum doar ca Parlamentul să-i ridice imunitatea pentru a face următoarele mişcări.

Aşa cum noi am scris încă de ieri, fostul secretar general al ministerului condus de Udrea, Gheorghe Nastasia este cel care a cărui declaraţie a înfundat-o cel mai rău pe fosta mână dreaptă a lui Băsescu.

Fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării Ştefan Lungu și Gheorghe Nastasia, fost secretar general în Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT), au fost reţinuți marţi dimineaţă.

Însă cei doi au colaborat cu anchetatorii și au oferit toate detaliile privind indicațiile primite pentru organizarea galei, motiv pentru care DNA va cere instanței arest la domiciliu pentru Ștefan Lungu și Gheorghe Nastasia.

Nu este exclusă nici audierea lui Cătălin Predoiu. Dar şi a fostului ministru de finanţe Gheorghe Ialomiţianu.

Şarada este doar la început...

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...