CUTREMUR/EXPLODEAZĂ dosarul Loteria-INTRALOT! Vâlcov, AUDIAT la DNA!

CUTREMUR/EXPLODEAZĂ dosarul Loteria-INTRALOT! Vâlcov, AUDIAT la DNA!

Fostul ministru al finanțelor Darius Vâlcov a fost adus la audieri la sediul DNA. Surse judiciare spun că fostul ministru, inculpat în 4 dosare de corupție, este audiat în calitate de martor în dosarul Loteria-INTRALOT. Procurorii DNA au făcut, în urmă cu două luni, percheziții la sediul Ministerului de Finanțe pentru a ridica Raportul de Control comandat de fostul ministru Vâlcov.

Ianuarie 2013, Victor Ponta, într-o intervenţie televizată

„De zece ani de zile, Loteria Română are un contract prin care profitul statului român este undeva în jur de 10 milioane de euro. Ori, prin procedurile pe care le-am declanşat – pentru că acel contract expiră acum, în două sau trei luni şi evident nu vreau să îl reînnoim –, prin procedurile pe care le-am pornit, cei care vor organiza jocurile tip loterie ­trebuie să aducă la bugetul statului cel puţin 75 de milioane de euro. Deci de la 10 la 75 de milioane… Firma grecească nu cred că va mai fi în continuare (…) Nu există nici o firmă din România atât de mare. Există firme internaţionale – primii trei-patru jucători pe plan mondial – ori, dorinţa mea şi sarcina trasată către cei din Consiliul de Administraţie este că nu mă interesează cine câştigă, mă interesează ca de la 10 milioane să câştigăm cel puţin 75 de milioane, ceea ce este fundamental’’.

Ce spunea în aprilie 2014 Victor Ponta despre același contract. Discuție reporter Digi24 - Victor Ponta:

Reporter: Loteria Națională a prelungit contractul cu firma grecească, în contextul în care dumneavoastră ați declarat anul trecut că nu se va mai prelungi acest contract.

Victor Ponta - Nu știu despre ce mă întrebați.

Reporter - Ați declarat anul trecut, în ianuarie, că nu va mai fi prelungit contractul și acesta a fost prelungit acum, recent.

Victor Ponta - Nu știu despre ce mă întrebați. Mă informez și vă răspund cu mare drag.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor