CUTREMUR/Leana a început să DETONEZE. Amănunte EXPLOZIVE. Urmează liberalii P., B. și A.

CUTREMUR/Leana a început să DETONEZE. Amănunte EXPLOZIVE. Urmează liberalii P., B. și A.

Elena Udrea a început să împroaște cu muniție grea. Viitorul va demonstra dacă au fost petarde, cum s-a întâmplat până acum, sau bombe cu hidrogen.

”Eu nu știu cum pot să doarmă liniștiți cei din PNL. Eu știu multe lucruri despre ei. Eu știu niște lucruri pe anumite spețe. Nu o să ascund lucruri despre procurori. Știu lucruri despre speța Buzăianu. El petrecea vacanțe cu oameni din DNA și DIICOT. Când o să fie nevoie, o să spun cine.”, a spus Udrea la B1 TV.

La rândul său, finul de cununie al lui DIP și parte în dosarul Lenuței, ziaristul care și-a făcut nunta la Monte Carlo, Dan Andronic, a scris pe Facebook.

”Azi s-a votat pentru reținerea Elenei Udrea (fără arestare!!!) într-un circ cum rar am văzut. Un prieten foarte bine informat îmi spunea că urmează trei liberali grei: P., B. și A. În cazul unora va trebui să se meargă din nou la vot. Atunci să-i văd pe urmașii lui Brătianu!”, scrie Andronic.

Laura Vicol, avocata Alinei Bica, a comentat și ea mesajul lui Andronic: ”L-ai uitat pe M.”, a scris ea, iar Andronic a răspuns: ”Mai erau doi, dar nu mai tineam minte cum ii cheama.”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

2 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

3 VIDEO Momentul în care un lunetist ucrainean elimină mai mulți soldați ruși

4 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

5 „Accidentul” Cîțu, schimbat și de la șefia Senatului / Când apare dosarul?