CUTREMUR/O înregistrare HALUCINANTĂ despre MAFIA DESPĂGUBIRILOR

CUTREMUR/O înregistrare HALUCINANTĂ despre MAFIA DESPĂGUBIRILOR

Adrian Mititelu a dat publicităţii o înregistrare audio a ceea ce pare a fi un dialog între avocatul său, Mircea Moise, şi Vasile Şiman, fostul patron al Sportului Studenţesc.

"In cadrul acestei discutii, Mititelu este constrans de Rotaru prin intermediul împuternicitului patronului lui CS U, Vasile Şiman, sa cedeze o suprafata de teren in valoare de 15 milioane euro in schimbul echipei CSU Craiova si pentru a i se ridica blocajul instituit de Rotaru. Directia Nationala Anticoruptie este in posesia a 500 de minute inregistrari efectuate in mod legal in perioada Mai 2015 - Iunie 2015", este explicaţia de pe site-ul editie.ro care însoţeşte filmuleţul de aproximativ 4 minute.

Ziarul lui Mititelu a ilustrat articolul cu o imagine în care apar Mihai Rotaru,Lia Olguţa Vasilescu, Mircea Sandu, Vasile Şiman, Pavel Badea şi titlul "Caracatiţa Roşie - Şantaj ordinar".

Directia Nationala Anticoruptie este in posesia a 500 de minute inregistrari efectuate in mod legal in perioada Mai 2015 - Iunie 2015. Mihai Rotaru este una si aceasi persoana cu personajul implicat in marea frauda de la ANRP.

CITEȘTE și DNA detonează NUCLEARA la Craiova/Ultimii doi PRINȚI ai DESPĂGUBIRILOR, FINANȚATORII ,,CraiOlguței'', vor fi ,,PITIȚI''

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 Emilia Şercan / Dîncu este această lumină securistică care petrecea după-amiezile la vilele SRI cu Dragnea şi G…