CUTREMUR/Patronul Evz, Dan Andronic, REȚINUT! Remus Truică, ÎNCĂTUȘAT!

CUTREMUR/Patronul Evz, Dan Andronic, REȚINUT! Remus Truică, ÎNCĂTUȘAT!

Risc Seismic

Au început reținerile în noul mare dosar al retrocedărilor în care sunt implicați Prințul Paul Lambrino, Dan Andronic, Claudiu Lucian Mateescu, director general Impact, și milionarul Remus Truică.

02.00 Așa-zisul patron al cotidianului Evenimentul Zilei, Dan Andronic, a fost REȚINUT!

23.55 Remus Truică, fostul șef de cabinet al fostului premier Adrian Năstase este REȚINUT procurorii de la  DNA Brașov! Este acuzat de constituire de grup infracțional organizat, dare de mită, trafic de influență, alte infracțiuni. În fapt, este acuzat că a preluat drepturi litigioase de la Prințul Lambrino, obținând ulterior, prin dare de mită, proprietăți din fostele Domenii ale Coroanei, care apartineau statului și nu puteau fi retrocedate. Prejudiciul este de peste 136 milioane de euro. Înainte de Truică, procurorii l-au reținut și pe Marius Marcovici, fostul consilier al fostului premier călin Popescu Tăriceanu.

La audieri se află Dan Andronic, directorul general al cotidianului central Evenimentul zilei. De asemenea, omul de afaceri Mateescu și avocatul Eugen Roșu. Prințul Lambrino a scăpat deocamdată de audieri deoarece, în drum spre DNA Brașov, i s-a făcut rău și procurorii au decis să-l interneze la Spitalul de Urgență din Ploiești.

Marius Marcovici, fost consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu, a fost reţinut miercuri de procurorii DNA Braşov, în dosarul privind retrocedările ilegale cu un prejudiciu estimat la 136 de milioane de euro.

Dan Andronic, Remus Truică și Claudiu Lucian Mateescu sunt, în continuare, audiția la DNA Brașov și ar putea fi reținuți și ei.




Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante