CUTREMUR/Răspunsul HALUCINANT al președintelui despre PIERDEREA casei DOBÂNDITĂ cu acte FALSE

CUTREMUR/Răspunsul HALUCINANT al președintelui despre PIERDEREA casei DOBÂNDITĂ cu acte FALSE

Risc Seismic

Pentru prima dată de când e președinte, la exact un an de la câștigarea alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis lansează primul atac la adresa magistraților. Judecătorii de la Curtea de Apel Brașov au dat o decizie definitivă în procesul cu una din casele familiei Iohannis. Magistrații au decis că familia Iohannis a obținut imobilul din Sibiu cu acte false.

Președintele spune, halucinant, că soluția magistraților nu este una bună, deși este definitivă.

”Această soluție nu e bună, mă nemulțumește, împreună cu avocații mei căutăm cea mai bună soluție de contestare.”, a declarat Klaus Iohannis la TVR 1.

                                      -------------

Presa din România continuă să tacă semeață în lașitatea ei. Ceea ce vă prezentăm azi este un document oficial emis de Parchetul de pe lîngă Curtea de Apel Alba Iulia. Adică Rechizitoriul lui Liviu Munteanu, care are nr. 66/P/2001 şi a rezultat chiar din dosarul casei pe care a pierdut-o acum familia Iohannis. Liviu Munteanu, secretarul Primăriei Porumbacu, de unde începe șirul falsurilor, a fost „condamnat” pentru fals în acte publice la un an şi jumătate cu suspendare.

Să privim cu atenţie cîteva file din acest Rechizitoriu: 

Prima filă a Rechizitorului dovedeşte existenţa unui dosar penal în care inculpat era Liviu Munteanu, secretarul Primăriei Porumbacu.

Din fila2, de mai jos, afăm că „învinuitul” Munteanu „a consemnat în mod eronat... că moştenitorii defunctei Ghenea Maria, decedată la 09.07.1962 sunt Ghenea Eliseu, Bastea Ioan, LAZURCA GEORGETA şi JOHANNIS CARMEN, iar moştenitorii lui Ghena Eliseu sunt Bastea Ioan, LAZURCA GEORGETA şi JOHANNIS CARMEN”! Știți, mai mult ca sigur, că, Lazurca Georgeta este mama lui Carmen Iohannis, mama-soacră, cum ar veni!

Pe ultima filă a Rechizitoriul întocmit de procurorul Ioan Mureşan, apar din nou numele de mai sus la capitolul „DISJUNGEREA CAUZEI”!

Să citim: „Disjungerea cauzei în ceea ce-i priveşte pe numiţii Mărginean Romul,LAZURCA GEORGETA, JOHANNIS CARMEN, JOHANNIS KLAUS... şi trimiterea ei la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Sibiu PENTRU EFECTUAREA CERCETĂRILOR PENALE necesare soluţionării cauzei sub aspectul SĂVÎRŞIRII INFRACŢIUNILOR prevăzute de art 260, rap la art 289 şi 291 C. pen”!

Practic, procurorul a disjuns cauza pentru cîteva persoane, între care şi cei din familia Iohannis, aceştia urmînd să fie anchetaţi separat pentru mărturie mincinoasă, fals în înscrisuri şi uz de fals.

 Cum s-a soluţionat OARE acest dosar disjuns din cel în care a fost condamnat Liviu Munteanu?

Articolul 261 din Vechiul Cod Penal, „Uzul de fals” spune explicit că se pedepseşte „folosirea unui înscris oficial sub semnătură privat, cunoscînd că este fals”, ori chiar derularea procesului dovedeşte că acel înscris A FOST FALS, din moment ce autorul falsului a şi fost condamnat,situaţie pe care o cunoşteau şi cei din familia Iohannis, din moment ce au continuat procesul! Dar, nu analizăm acum cum a fost finalizat dosarul penal, acesta fiind de competenţa procurorilor care ar trebui acum, cînd s-a dat sentinţa definitivă, să ancheteze cine, cum şi de ce a folosit acele acte false.





Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale