Daciana Sârbu, beneficiara şpăgilor lui tăticu? La 24 de ani, Daciana băga miliarde în case şi apartamente

Daciana Sârbu, beneficiara şpăgilor lui tăticu? La 24 de ani, Daciana băga miliarde în case şi apartamente

Daciana Sârbu avea în 2001 doar 24 de ani. Abia îşi terminase studiile. Şi pentru că tot nu avea ce face s-a apucat de făcut case şi cumpărat terenuri. 

Mai întâi, în 2001, ca să-şi facă mâna, şi-a făcut o casă de vacanţă de numai 191 mp la Cornu. De unde ştia ea de Cornu naiba ştie. Probabil că, fiind fată de ministru care mergea cu primul-ministru la vânătoare, se născuse mai precocă. Această modestă căsuţă de vacanţă a costat-o, în banii de atunci, 300 de milioane de lei. Bani mulţi pentru o tânără care probabil că nu aruncase încă, prin cutiile din pod, carnetul de studentă.

Însă 2001 n-a fost decât un pretext pentru o poftă care se dovedea de nepotolit. În 2002, Daciana noastră, care probabil că noaptea visa teancuri de bani şi dimineaţa le găsea lângă pernă, s-a pus serios pe treabă.

Mai întâi şi-a cumpărat o mică moşioară pe lângă căsuţa de la Cornu. Un teren de 5822 de metri pătraţi. Un pogon, cum este el numit la ţară. Pentru care ascos din buzunar suma de 26 milioane lei.

Asta s-a întâmplat în dimineaţa lui 2002. 

Pe la prânz, făcându-i-se foame fetişcanei cam plinuţe, a scos din buzunarul geamantanului în care îşi căra banii suma de 2.345.700.000 lei, adică douămiliarde treisutepatruzecişicincidemilioaneşaptesutedemii lei, cu care şi-a cumpărat în buric la Bucale, în zona Charles de Gaulle, un apartament de 292 mp.

De menţionat că, pentru a produce aceşti bani, Daciana dormise multe nopţi. Cu accese de vis continue şi bănoase.

Spre seara anului 2002, pentru că îi mai rămăseseră pe fundul poşetei nişte mărunţi care o deranjau, şi cineva îi livrase un pont, a mai cumpărat un pogon de pământ, adică 5000 mp şi la Moroieni, în judeţul Dâmboviţa. Unde se află un complex turistic studenţesc.

În altă ordine de idei, oameni buni, iată ce şpăgi se făceau atunci la ministerul pe care îl conducea tatăl acestei foamfe răsfăţate care se pozează cu săraci şi trăieşte într-un lux orbitor.

Azi a fost doar începutul. Această declaraţie de avere din 2004 este incredibilă:  http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=65&cam=2&leg=2004&pag=5&idl=1&prn=0&par=847


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...