Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Daciana Sârbu, beneficiara şpăgilor lui tăticu? La 24 de ani, Daciana băga miliarde în case şi apartamente

Daciana Sârbu avea în 2001 doar 24 de ani. Abia îşi terminase studiile. Şi pentru că tot nu avea ce face s-a apucat de făcut case şi cumpărat terenuri. 

Mai întâi, în 2001, ca să-şi facă mâna, şi-a făcut o casă de vacanţă de numai 191 mp la Cornu. De unde ştia ea de Cornu naiba ştie. Probabil că, fiind fată de ministru care mergea cu primul-ministru la vânătoare, se născuse mai precocă. Această modestă căsuţă de vacanţă a costat-o, în banii de atunci, 300 de milioane de lei. Bani mulţi pentru o tânără care probabil că nu aruncase încă, prin cutiile din pod, carnetul de studentă.

Însă 2001 n-a fost decât un pretext pentru o poftă care se dovedea de nepotolit. În 2002, Daciana noastră, care probabil că noaptea visa teancuri de bani şi dimineaţa le găsea lângă pernă, s-a pus serios pe treabă.

Mai întâi şi-a cumpărat o mică moşioară pe lângă căsuţa de la Cornu. Un teren de 5822 de metri pătraţi. Un pogon, cum este el numit la ţară. Pentru care ascos din buzunar suma de 26 milioane lei.

Asta s-a întâmplat în dimineaţa lui 2002. 

Pe la prânz, făcându-i-se foame fetişcanei cam plinuţe, a scos din buzunarul geamantanului în care îşi căra banii suma de 2.345.700.000 lei, adică douămiliarde treisutepatruzecişicincidemilioaneşaptesutedemii lei, cu care şi-a cumpărat în buric la Bucale, în zona Charles de Gaulle, un apartament de 292 mp.

De menţionat că, pentru a produce aceşti bani, Daciana dormise multe nopţi. Cu accese de vis continue şi bănoase.

Spre seara anului 2002, pentru că îi mai rămăseseră pe fundul poşetei nişte mărunţi care o deranjau, şi cineva îi livrase un pont, a mai cumpărat un pogon de pământ, adică 5000 mp şi la Moroieni, în judeţul Dâmboviţa. Unde se află un complex turistic studenţesc.

În altă ordine de idei, oameni buni, iată ce şpăgi se făceau atunci la ministerul pe care îl conducea tatăl acestei foamfe răsfăţate care se pozează cu săraci şi trăieşte într-un lux orbitor.

Azi a fost doar începutul. Această declaraţie de avere din 2004 este incredibilă: http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=65&cam=2&leg=2004&pag=5&idl=1&prn=0&par=847


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primul semn că PSD stă prost. Dragnea, la Antena 3: Am auzit un zvon că ar vrea să încerce o fraudă la s…

2 ALERTĂ Un om a murit în Vaslui după ce ambulanța în care se afla a rămas blocată în noroi! Dăncilă: „Guvernul …

3 VIDEO Repetentul clasei candidează la europarlamentare: „Vrei să mă ajuți? Stai acasă!” / Mircea Bravo, un nou v…

4 Citiți și voi ce MĂCEL e în PSD! Ăștia au luat-o razna, oameni buni, puterea le-a luat mințile!

5 ALERTĂ Ambasada Danemarcei, mesaj pentru Dragnea: „Va fi o duminică fierbinte. Şi după? Posibil să fie mai răc…

recomandări

Te ia DNA: Huja Gheorghe

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Video incredibil cu un elefant surprins strângând gunoiul