Dan Andronic, dus cu MANDAT la DNA Brașov! Procurorii i-au PERCHEZIȚIONAT casa!

Dan Andronic, dus cu MANDAT la DNA Brașov! Procurorii i-au PERCHEZIȚIONAT casa!

Dan Andronic, directorul publicatiei Evenimentul Zilei, va fi dus cu mandat la DNA Brasov, potrivit unor surse judiciare. Andronic ar fi implicat in dosarul retrocedarilor cu prejudiciu de 136 de milioane de euro. Procurorii i-au percheziționat casa și o casă de vacanță în această dimineață.In acest moment nu se cunoaste calitatea lui Andronic in dosar. Acesta ar fi cel de-al doilea dosar în care Andronic ar fi implicat după cel în care Elena Udrea este acuzată că a primit mită de la Buzăianu. Și în acel dosar a fost audiat.

Reamintim ca DNA Brasov instrumenteaza un nou dosar in cazul retrocedarilor ilegale, dosar cu prejudiciul estimat la 136 de milioane de euro. Procurorii DNA au facut miercuri dimineata perchezitii la domiciliul lui Remus Truica si la alte persoane si sedii de firme, iar dupa-amiaza au fost dusi cu mandat la audieri la DNA Brasov mai multi oameni de afaceri.

In dosar ar fi implicat Printul Paul, un fost consilier al lui Tariceanu din perioada in care acesta a fost premier (Marius Andrei Marcovici), Claudiu Lucian Mateescu (director general al firmei de imobiliare Impact).

Vom reveni cu amanunte

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 De citit!

3 Așa arată o gură care tocmai a primit o sinecură...

4 Le dă bine Lăzăroiu, din când în când...

5 Așa o fi?