Dan Mihalache, VOCEA lui Ponta și a Latrinei3 la Cotroceni

Dan Mihalache, VOCEA lui Ponta și a Latrinei3 la Cotroceni

Dan Mihalache nu ne dezamăgește. A început atacurile. Folosind exact expresiile din gurile lui Ponta și lătrăilor de la Antena3. El i-a făcut băsiști rămași orfani pe cei care ieri la Cotroceni au întrebat despre baza constituțională a întâlnirilor dintre FICUS și partidele politice. Să amintim că Iohannis n-a știut articolul din Constituție în baza căruia a inițiat consultările de luni?

”Consultari cu partidele politice parlamentare, Chiar daca unii au descoperit chestia cu "baza constitutionala". Ultima gaselnita a unor basisti ramasi orfani....Tema: reforma electorala...”, scrie Dan Mihalache pe contul său de Facebook.

Întrebările și răspunsurile de ieri de la Cotroceni

Întrebare: Domnule preşedinte, ne puteţi spune în baza cărui articol din Constituţie aţi organizat aceste consultări?

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis: În baza atribuţiei mele de a negocia între componentele statului şi societate civilă.

Întrebare: Dacă vă referiţi la Art. 80, alineatul 2, acolo spune că este vorba de o mediere între instituţiile statului şi societate, or, dumneavoastră aţi avut de o parte doar partidele, care sunt ONG-uri, dvs - mediator, iar de partea cealaltă nu aţi avut pe nimeni.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis: Da, cred că dacă vorbim despre o discuţie sau despre consultări nu este nevoie de un articol special. rice partid invitat putea să vină sau să nu vină şi constat cu bucurie că lumea a venit.

Întrebare: Deci au fost oarecum, am putea spune, în afara cadrul constituţional.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis: Nu. A fost total în cadrul constituţional.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

2 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

3 VIDEO Momentul în care un lunetist ucrainean elimină mai mulți soldați ruși

4 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

5 „Accidentul” Cîțu, schimbat și de la șefia Senatului / Când apare dosarul?