Dan Șova i-a "predat" Ministerul Transporturilor secretarului general al instituției

Dan Șova i-a "predat" Ministerul Transporturilor secretarului general al instituției

Dan Șova i-a "predat" Ministerul Transporturilor secretarului general al instituției

Ziaristul noteaza ca Elena Petrascu pare "genul de functionar public indispensabil", in conditiile in care aceasta era, in 2001, cand Nastase si Mitrea au semnat contract Bechtel, directorul general al Directiei Juridice din Ministerul Transporturilor.

Elena Petrascu a avut o cariera de invidiat in mai toate guvernele. In 22 noiembrie 2013, Elena Petrascu a fost numita in functia de director general al departamentului Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, condus de Dan Sova. Dupa remanierea guvernamentala, l-a urmat pe Dan Sova la Ministerul Transporturilor, unde a fost numita pe 11.03.2014, in functia de Secretar General al acestui minister.

"Surpriza insa abia acum vine: la doar O ZI dupa ce a ajuns in noua ei functie, Elena Petrascu a devenit adevaratul ministru al Transporturilor", spune Robert Turcescu, care prezinta ordinul 187 din 12.003.2014, prin care Dan Coman Sova semneaza delegarea unor atributii ale ministrului Transporturilor catre doamna Elena Petrascu.

Potrivit anexei ordinului, Elena Petrascu nu este doar ordonator principal de credite pentru toate activitatile ministerului (mai putin pentru cele din domeniul medical, comunicare, relatii cu Parlamentul si sindicatele), dar are in subordine toate unitatile de forta ale ministerului: de la Romatsa, CFR Calatori, CFR Marfa, Metrorex, Tarom si multe altele, pina la Registrul Auto Roman sau Autoritatea Rutiera Romana, noteaza Robert Turcescu.

Mai multe, pe HotNews .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro