Declaraţie imbecilă a ţărănuşului Dragnea

Declaraţie imbecilă a ţărănuşului Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marţi, în legătură cu cererea judecătorului Horaţius Dumbravă ca magistraţii să fie verificaţi dacă sunt colaboratori ai serviciilor, că este un demers sănătos şi a adăugat: "E important să ştim cine cu cine vorbim şi dacă mă uit la tine să ştiu că tu eşti tu"

"Acesta ar fi un demers important şi sănătos pentru că în toate domeniile ar fi important la un moment dat în ţara asta să ştim cine cu cine vorbim şi dacă mă uit la tine să ştiu că tu eşti tu", a spus Dragnea întrebat în legătură cu demersul judecătorului Horaţius Dumbravă, membru CSM.

El a adăugat că, dacă ar începe acest proces, ar fi un proces foarte sănătos pentru România.

Judecătorul Horaţius Dumbravă, membru al CSM, a declarat marţi că face apel la preşedintele Traian Băsescu să îşi îndeplinească datoria constituţională şi legală şi să verifice toate declaraţiile magistraţilor, pentru a vedea dacă sunt colaboratori sau informatori ai serviciilor de informaţii.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 VIDEO Priviți, noi explozii în Crimeea!

4 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

5 BREAKING Ucrainenii au lovit o nouă bază aeriană rusească în Crimeea! / Ce avioane ar avea Rusia pe aerodrom