Declaraţie ŞOC făcută de CRIN ANTONESCU

Declaraţie ŞOC făcută de CRIN ANTONESCU

Aflat la Iași pentru a participa la Conferința Județeană a PNL, eveniment în cadrul căruia peste 700 de delegați vor alege viitoarea conducere a organizației, Antonescu a spus că în viitorul apropiat se așteaptă la diversiuni și minciuni care să facă parte din campanii lansate de PSD împotriva foștilor parteneri.

"Vor urma lucruri grave. Sunt presiuni asupra primarilor, sunt amenințări și tot felul de promisiuni. Am mai trecut prin asta. Cei de la Putere știu că PNL singur, când era singur în Opoziție, în 2009, când aveam doar doi președinți de consilii județene, a luat la europarlamentare 15%. Acum avem 13 președinți de consilii județeni, 900 de primari, 11 primari de municipii, aproape 150 de parlamentari. În plus, nu suntem singuri în Opoziție", a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a spus că la alegerile europarlamentare liberalii trebuie să demonstreze că formează cel mai puternic partid al Opoziției.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria