Deputații au luat act de încetarea mandatului lui Gheorghe Nețoiu

Deputații au luat act de încetarea mandatului lui Gheorghe Nețoiu

Deputații au luat act în ședința miercuri de încetarea mandatului lui Gheorghe Nețoiu, urmând ca proiectul de hotărâre pentru vacantarea unui loc de deputat să fie supus în plen votului final. "Camera Deputaților adoptă prezenta hotărâre: Articol unic — Camera Deputaților declară vacant locul de deputat deținut de domnul Nețoiu Gheorghe, în Circumscripția electorală nr.17 Dolj, Colegiul nominal nr.1", se arată în document.

Potrivit raportului Comisiei juridice, în conformitate cu legea, calitatea de deputat sau de senator încetează, în caz de pierdere a drepturilor electorale, la data rămânerii definitive și irevocabile a hotărârii judecătorești prin care se dispune pierderea acestor drepturi iar președintele Camerei ia act de situația de încetare a mandatului de deputat sau de senator și supune plenului Camerei din care face parte adoptarea hotărârii prin care se vacantează locul de deputat sau de senator.

Deputatul PP-DD Gheorghe Nețoiu a fost condamnat anul trecut în dosarul transferurilor din fotbal la trei ani și patru luni de închisoare cu executare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...