Deputatul PNL Mihai Donțu a OMORÂT un om pe trecerea de pietoni! Bineînțeles, CONDUCEA un BMW!

Deputatul PNL Mihai Donțu a OMORÂT un om pe trecerea de pietoni! Bineînțeles, CONDUCEA un BMW!

Deputatul PNL de Brasov Mihai Dontu a fost implicat intr-un accident in noaptea de luni spre marti, in urma caruia un om a murit, lovit chiar pe trecerea de pietoni, scrie Digi24. Potrivit sursei citate, politicianul era la volanul masinii si din primele informatii ale politistilor reiese ca la trecerea de pietoni nu ar fi acordat prioritate.

Accidentul a avut loc in jurul orei 22. Deputatul conducea un autoturism din directia Brasov spre Sacele, iar la o trecere de pietoni nu ar fi acordat prioritate unui pieton pe care l-a lovit. Practic, omul a fost luat pe capota, s-a izbit de parbriz si a fost aruncat pe carosabil. Persoana accidentata si-a pierdut viata, precizeaza Digi24.

Potrivit cotidianului local mytex.ro, deputatul conducea un autoturism marca BMW.

Trecerea de pietoni unde a avut loc accidentul este considerata periculoasa, pentru ca viteza de circulatie in zona este de 70 km/ora, nu exista presemnalizarea trecerii de pietoni, ci doar semnul din dreptul trecerii.

Contactat de Digi24, deputatul nu a dorit sa comenteze.

Reporter: Voiam sa ne confirmati sau nu, daca ati fost aseara implicat intr-un accident de circulatie in Brasov.

Mihai Dontu: Nu fac declaratii momentan.

Poliția confirmă accidentul

”În data de 04.01.2016,în  jurul orei 21.50,pe Calea București din municipiul Brașov,un bărbat de 42 ani,conducea un autoturism,din direcția Brașov spre Săcele și,ajungând la trecerea de pietoni din dreptul imobilului cu numărul  244, nu a acordat prioritate și a accidentat mortal un bărbat de 60 ani,care se angajase regulamentar în traversarea străzii.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Brașov, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov”, se arată în comunicatul trimis de purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Liviu Naghi. 

Cine este Mihai Donţu

Deputatul Mihai Donţu (născut la 12 martie 1972) este la al doilea mandat în Parlamentul României. De profesie economist, absolvent al Academiei de Studii Economice Bucureşti (1996), acesta a lucrat în perioada 1991-2008 în mai multe companii private. În viaţa politică a intrat în 1993 când a devenit membru al PNL, filiala Braşov. Din 1998 a fost membru al Biroului Politic al organizaţiei de tineret a PNL Braşov. Prima funcţie în admnistraţia locală a fost cea de consilier judeţean, în anul 2000, funcţie pe care a deţinut-o până în 2008 când a fost ales deputat.



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...