DEZBATERE Comisarul.ro/Când au GREȘIT românii mai mult? Când l-au ALES pe Băsescu a DOUA oară sau când au VOTAT USL cu două mâini?

DEZBATERE Comisarul.ro/Când au GREȘIT românii mai mult? Când l-au ALES pe Băsescu a DOUA oară sau când au VOTAT USL cu două mâini?

Traian Băsescu a obținut al doilea mandat de președinte în urma unui scrutin foarte strâns în fața lui Mircea Geoană. Cu toate acestea toată lumea vorbește doar despre acest mandat. În care, ca și în primul, a fost supus unei proceduri de suspendare. La fel de controversată. În plină explozie a USL. Construcția politică pe care s-a cocoțat Victor Ponta. Românii au votat masiv, cu disperare chiar, la parlamentare, USL. Și Victor Ponta a devenit cel mai legitim prim-ministru din istoria post-decembristă a României. Băsescu și-a încheiat mandatele, Ponta a aniversat de curând 3 ani de Putere.

Comisarul.ro vă supune atenției cele două momente. Și vă invită să vă spuneți opinia argumentată. Ce impact au avut aceste decizii asupra vieții dumneavoastră?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

3 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

4 Așa o fi?

5 VIDEO Priviți! Imagini de ultima oră cu forţele ruse masate la graniţa cu Ucraina