DEZVĂLUIRI/Băsescu a DAT DRUMUL la CÂINI pe EADS/Au ÎNCERCAT să-l CUMPERE/DOCUMENT INCENDIAR

DEZVĂLUIRI/Băsescu a DAT DRUMUL la CÂINI pe EADS/Au ÎNCERCAT să-l CUMPERE/DOCUMENT INCENDIAR

Un nou document care vizează Dosarul EADS, cu trimitere directă la un trafic de influență pe lângă fostul președinte Traian Băsescu, a fost lansat la apă. Noi am anunțat încă de marți că Băsescu-via Turcescu, a dat drumul la câini...

În prima pagina a documentului de mai jos, care e destinat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, se vorbește despre deficiențele majore din cadrul Sistemului Integrat de Securizare a Frontierei (SISF), deficiențe puse în seama EADS. „Firma EADS isi canalizeaza interesul pentru derularea unor masuri menite a-i spori profitul„, se arata in raport, prin actiuni in defavoarea statului roman. Dar, mai grav, in aceasta prima pagina scrie negru pe alb ca persoane din conducerea consortiului EADS au incercat sa introduca in cercul relational al presedintelui Romaniei de la acea vreme, Traian Basescu, o persoana prin care intentionau sa obtina sprijin pentru proiectul privind securizarea frontierelor.

Citește și  EXPLOZIV/Băsescu forțează DETONAREA Dosarului EADS?DOCUMENT INCENDIAR

În continuare veți citi detalii halucinante despre maniera în care s-a încercat penetrarea anturajului fostului președinte. Scopul: influențarea unei decizii CSAT, astfel încât programul privind securizarea frontierelor să fie urgentat. 

Cum catalogau reprezentanții EADS poziția președintelui Băsescu: „De sorginte politica, lipsite de realitate si neintemeiate- petarde!„.

 Ultima pagina vorbește despre  presiuni suplimentare asupra autorităților române care ar fi trebuit să înțeleagă că dacă nu se respectă termenii contractuali impuși de EADS, țara noastră nu va ajunge niciodată în spațiul Schengen!!!

  Laura Codruța Kovesi, noiembrie 2014 despre EADS:

„Pe aceste contracte cu EADS avem comisii rogatorii în derulare cu colegi din statele europene și trebuie să ne coordonam și cu ei. Nu am derulat anumite activități până în prezent, pentru că așa a fost cursul anchetei, nu pentru că nu ne-am fi dorit. De obicei,când sunt cazuri în cooperare cu altă autoritate judiciară din străinatate, scopul principal e să te coordonezi în anchetă, daca ea se derulează în alt stat și în România. Se lucreaza ritmic, avem persoane care au venit sa colaboreze, avem multi funcționari care au dat declarații în dosar și cu siguranță se va ajunge la învinuiri de persoane. Nu ne interesează calitatea și numarul persoanelor care vor fi învinuite. Procurorii DNA vor continua acest dosar, vom strânge toate probele și vom stabili adevărul cu privire la încheierea acestor contracte”.







Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?