DEZVĂLUIRI/OLAF și DNA anchetează FRAUDE de UN MILIARD de EURO/INVESTIȚII din 19 JUDEȚE au fost STOPATE

DEZVĂLUIRI/OLAF și DNA anchetează FRAUDE de UN MILIARD de EURO/INVESTIȚII din 19 JUDEȚE au fost STOPATE

În timp ce presa românească se freacă pe lângă gangavul de Bijboacă sorbindu-i falsa amărăciune bovină, România se adâncește în coșmarul corupției generalizate. Peste care tronează, admirându-și șpiculucii nesătui, chiar premierul țării, Victor Ponta.

Chiar în aceste zile Oficiul European Antifraudă, OLAF, anchetează fraude în contracte ce depășesc un miliard de euro. Deja, pe POS Mediu, adică lucrări de alimentare cu apă și canalizare, în 19 județe au fost stopate, pentru suspiciuni de fraudă, toate contractele. Aproape 200 de contracte de lucrări pe BANI EUROPENI.

Însă cele mai mari probleme de corupție, unde se lucrează mână în mână cu DNA, se află la POSDRU. Unde, încă de acum mai bine de o lună au fost schimbați brusc toți directorii de programe. Aici, spun sursele noastre, se investighează sume uriașe de bani încasate drept comisioane prin trucarea unor contracte de publicitate cu agenții de publicitate cu simpatii de partid și cu televiziuni de casă ale PSD.

Nu vi se pare curioasă tăcerea vinovată pe acest subiect în aceste zile?

La 1 ianuarie 2016, cu toate, dar absolut toate, concesiile făcute de UE România va pierde cel puțin 6 miliarde de euro! Mai mult de jumătate din această sumă va trebui acoperită din buget!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Interesante amănunte...

3 Imagini care dau fiori soldaților ruși

4 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....